2016. november – A sebek begyógyításának ideje

Bejegyzés megosztása

A sebek begyógyulásának lehetősége következik az elkövetkező hetekben

ám ehhez igen fontos a Tudatosságod ereje. Mint bármi az életben, ez is igényli az elszántságodat és kitartásodat. Mert senki sem mondja, hogy könnyű lesz, csak azt, ha rászánod magad, meg tudod csinálni, hisz minden égi energia ezt segíti.

Ha megléped, cserébe tisztán élheted a saját életed, mert az energiáidat nem húzza le többé a múlt.

Nézzük hát, mit kell tenned.

  1. Nem csak az értelmeddel kell eldöntened, hogy elengeded a szenvedést hozó tapasztalásokat, mert az sosem elegendő.
  2. A kislábujjadtól a fejed búbjáig minden sejtben ott kell lennie az érzésnek, hogy elengedsz. Hogy megengedsz. Nem csak a fejben – hanem a testben is.
  3. Ha kell, meditálj erre 5 percet minden nap. Csendesedj el, határozd el, hogy elengedsz mindent, ami a múltban nehézséget okozott számodra.
  4. Tiszta szívből bocsáss meg annak, akihez kapcsolod a történést. keresd meg, mi a tanítás benne.
  5. Engedd el a vele kapcsolatos nehéz érzéseket.
  6. Majd gondolja arra, amit szeretnél az életedben. Jelen időben gondolj rá, mint ha már most a tiéd lenne.
  7. És engedd meg, hogy az új dolgok beáramoljanak az életedbe.

A 6. és 7. pontot 30 napon át, megszakítás nélkül végezd! Írd le, amit szeretnél, a leírt szavaknak mágikus erejük van. Ha korábban bárhol már olvastál hasonló gondolatot, és most azon kapod magad, hogy legyintenél, gondold ezeket végig:

  1. Van-e érzés tartalma a vágyaidnak, érzed-e a bensődben, milyen érzés, amikor eléred a vágyaidat?
  2. Megszakítás nélkül kitartottál-e 30 napon keresztül?
  3. A gyakorlás közti időben megengedtél-e magadnak negatív gondolatokat?

Ennek a 3 feltételnek teljesülnie kell, hogy célba érj.

Ha ezeket is kipipálhatod, és mégsem változik az életed, illetve nem érzed magad jobban a bőrödben, biztos lehetsz benne, hogy van még olyan régi minta, elakadás, ami fogva tart, ami a régi dolgokhoz láncol.

Ennek utána kell menni, ha komolyan gondolod a változást. Ez az a pont, ahol érdemes segítséget kérned. Itt könnyen lehet, hogy nem látsz rá a saját elakadásaidra.

logoSegíthet a

  1. Családállítás (2016. november 27.),
  2. a Belső gyerek utazás (2016. november 20.),
  3. és az Egyéni konzultáció (jelentkezés folyamatosan).

Ebben az időszakban segítségedre lesz, ha minden nap egy kicsivel többet lépsz ki a gondolataidból, hogy egész lényeddel tapasztalhasd a Valóságot.

Hogyan használd az asztrológiai párhuzamokat?

A vénuszi analógiák (párkapcsolat, stabilitás, kreativitás, harmónia, szépség stb.) tekintetében sok átalakulásra számíthatsz. Olyan kapcsolatok jöttek létre az égen, amelyek arra ösztönöznek, hogy találd meg a formáló erőket magadban, mert ezek támogatnak a nehézségek és konfliktusok idején. Ez most könnyedén fog menni. A párkapcsolat tekintetében lehetnek villámcsapásszerű megéléseid –könnyen lehetsz szerelmes, de ezt természetesen tágabban kell értelmezni. A világ és az életed iránti szerelem fog eltölteni. Érdemes figyelni a közvetlen környezeted egyensúlyára és harmóniájára. Ha kell, rendezd át otthonodat, munkahelyedet, ajándékozd el a régi tárgyaidat. Vedd körbe magad sok virággal, zenével – azzal, ami számodra a szépséget jelenti! Még az ilyen apró cselekedetek is támogatják a benned zajló folyamatokat.

A Lilith és a Merkúr együttállása zajlik, ezért mindenképpen szánj energiát arra, hogy feltárd az éppen aktuális konfliktusaidat. Olyan témában is leeshet nálad a tantusz, amire esetleg nem is számítasz. A Lilith energiái az öntudatlan játszmáidat szimbolizálják, és ez most nagyon erőteljesen megjelenhet a mindennapjaidban, kommunikációdban. Az is elmondható, hogy megjelenik ezekben a napokban egyfajta elkerülhetetlen sorsszerű megélés. Ez lehet egy találkozás, egy gondolat, egy vágy: ne keresd, viszont vedd észre, hogy mit szeretne az „univerzum”, az Isteni lényed üzenni neked. Arrafelé kutakodj, ahol a kiéletlen álmaid rejlenek… biztosan ezt és ezt szeretnéd? Nem csak egy program mondatja veled?

csaladErre szolgál a Családállítás módszere. 2016. november 27.

A Merkúr a hónap elején másik három égitesttel került kapcsolatba. Így nagyon erőteljesen ajánlott a napokban tudatosan kizárnod a médiát! Nem mindegy ugyanis, hogy mivel „töltöd” meg a fejed. A sorsszerűség továbbra is előtted van, csak ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket, és ne fuss el se a világ, se pedig önmagad elől! Beszélgess a pároddal, a barátaiddal, vagy menj el valamilyen terápiára, ahol kibeszélheted azt, ami benned van! Ez most nagyon erőteljesen ajánlott, mert egy esetleges külső nézőpont nagyban segíthet a megértésben… persze csak akkor, ha tényleg meg is hallod, amit mondanak neked.

beszelgetesEgyéni konzultáció lehetősége folyamatosan!

Ez az időszak az átalakulásé. A hónap első hetében az energiák eljutottak a megvalósítás időszakába.

Szóval itt az ideje a terveidet valósággá kovácsolni. Halogatás helyett indulj el a lomtalanítás, a régi dolgok elengedése mentén az új életed felé!

Eddig alakultál, vizsgáltad magad, behívtad az erőket, magadba néztél, egységet kerestél – most pedig valósítsd is meg mindezeket! Cselekedj, tegyél, lépj! Alakulj át!

A Plútó energiája szimbolizál rombolást is, ráadásul ez az alakító, leépítő erő hatalmas lendülettel jelenik most meg, ám ez csakis a régi és nem-valódi dolgok szétrobbanását hozza el! Ez egy üdvözítő energia, amely lassan a tetőpontjához közelít. Mindenképpen dönts, lépj, határozd el magad az új és valódi mellett, s hagyd leomlani körülötted a nem működőt!

November közepe

A Nap kerül most trigon kapcsolatba a Chironnal (bolygó), ami egy inspiráló energia, mert a FÉNY és rálátás erejével most képes vagy begyógyítani a sebeidet. A rálátás képessége segít szembesülni valamivel, amit már jó ideje takargattál magadban, így a fájdalmasan lüktető sebek elkezdhetnek gyógyulni.

Nem is sejtjük, milyen sok sebet hordozunk magunkban, amelyek lehetnek régen elveszített emberek és kapcsolatok, soha ki nem mondott érzések, elfojtott vágyak, és így tovább. Ezekre nem szoktunk tudatosan ránézni magunkban, annyira szokásunkká vált a félrenézés. Most viszont nem fordíthatod el a fejedet! Légy bátor és merj egészen a gyökeréig hatolni a problémáidnak, amelyek már régóta húzódnak az életedben.

gyerekarcBelső gyerek utazás

Ettől nem szabad megijedned, hiszen most nagyon erőteljesen megjelenik az a potenciál is, ami által képes vagy kiemelkedni, kitörni abból a korlátból, amit Te állítottál magad számára. MOST tedd meg azt, ami már régóta feszít, kínoz, még ha esetleg nehezedre esik is. Minden egyes lépéssel valójában kettőt lépsz…

A Merkúr most egy kvadráttal a Neptunuszhoz csatlakozik, tehát igen kitüntetett szerepben van. A Merkúr a Beavatás szimbóluma is: általa beavatást nyersz a hermetikusan elzárt dolgokba, azaz a megismerés és tudatosság létráján egyre feljebb és feljebb lépkedhetsz, egyre jobban rálátsz a magasabb (Forráshoz közeli) dimenziókra, valóságokra. A napokban egy ilyen Beavató energiahullámon utazol, tehát egyre mélyebb (vagy ha úgy tetszik, magasabb) megismerésben lehet részed. Minél kevésbé tudatosan állsz hozzá, annál kilátástalanabb lesz számodra a valóság, ám ha képes vagy tudatodat kitágítani, hatalmas felismerésekre tehetsz szert.

Ha egyedül nem megy a felismerések szavakba és tartalomba öntése, egyéni konzultáció keretében megtesszük közösen.

Még egy fontos együttállásról érdemes szót ejteni, amely a hónap közepén valósul meg. A Neptunusz eléri a leszálló Holdcsomópontot, ami általában 15 évente történő égi esemény, tehát igencsak érdemes odafigyelni rá. Viszont a Neptunusz lassú mozgása miatt már a nyár vége óta aktív, tehát az egész őszünket meghatározza, mintegy észrevétlenül. A Neptunusz a lélek legmélyebb titkait rejti, a lélek mélységeinek szimbóluma. Megmutatja, hogy mit kezd az ember a benne rejlő lelkiséggel. A mélyben található dolgok sokszor félelmetesek, ezért a Neptunusz mutatja a ködök és illúziók világát is, azt a módot, ahogyan elrejtjük magunk és mások elől lelkünk mélységeit. Hozzá kapcsolódnak a függőségek, amelyekkel kiválóan el lehet takarni a valóságot, ám ugyanakkor a spiritualitás szimbóluma is.

A Holdcsomópont most előhoz mindent – ismétlem, MINDENT – azokból a régiókból, amelyeket tudatalattinak nevezünk. Minden elnyomott félelem, fájdalom felismerésének és feloldásának van itt az ideje. Az előző életeinkből hordozott cselekedetek érzelmi lenyomata elképesztő teher a ma emberének. Megcsalások, gyilkosságok, szenvedések és kínzások, embertársainkon elkövetett erőszak emlékei lapulnak itt.

Azért, hogy nehogy a felszínre bukkanjon, mert abba minden „jólelkű”, szép érzésű ember belerokkanna. Pedig képzeld el, hogy mindez a sok emlék, lenyomat ott van benned, elnyomott állapotában mérgezi a lelked. Nem csoda, hogy annyi „negatívnak” megélt tapasztalással találkozol a világban. Viszont most itt az idő, hogy mindezt a felszínre engedd, és megbocsáss SAJÁT MAGADNAK, hogy ne haragudj önmagadra – akármilyen negatív emlékeid is vannak önmagadról, akár ebben az életedből is. Ahogyan Tóbiás fogalmaz: „a jövő a meggyógyított múlt”. Addig nincs teljes jövőd, amíg a múlt terheit cipeled. Itt az idő a megbocsátásra, és a saját magad egységének megtalálására.

Családállítás 2016. november 27.

A hónap végén a Merkúr és a Szaturnusz állnak együtt. Mindkettő Beavatást szimbolizáló égitest, csak más-más szinteken. A Merkúr egyfajta megismerésen és táguláson alapuló Beavatásé, amikor a tudás és a világ megismerése egy magasabb fokra lép. A Szaturnusz inkább azt a fajta Beavatást jelöli, amikor addig próbálgatsz valamit újra meg újra, amíg tökéletesen nem megy. A felébredettség állapotát viszonylag könnyű megtapasztalni egy meditáció során, vagy más spirituális élmény közben, ám ezt az élet MINDEN pillanatára kiterjeszteni már további munkát igényel.

A Szaturnusz szimbolizálja azokat a keménynek tűnő próbákat, amikor nincs kibúvó, minden körülmény között meg kell tapasztalnod önmagadat. E két égitest együttállása egymást erősíti és nagyon komoly beavató erővel bír, ezért amit a napokban megtapasztalsz és megértesz, az elemi erővel fog egy magasabb szintre repíteni. Figyelj! Érdemes valamilyen meditációhoz vagy számodra kellemes spirituális eszközhöz nyúlnod, nagy segítségedre lesz!

Egy három égitestből álló, nagy potenciált szimbolizáló konstelláció alakul ki. A Vénusz és a Plútó együttállása kerül kvadrátba a Jupiterrel. A kvadrát mindig egyfajta akadályt szimbolizál, aminek megoldásához olyan felfedezésre, erőkifejtésre van szükséged, ami még nincs a birtokodban, de pontosan a kvadrát segít hozzá. Olyan, mint amikor gyerekkorodban járni tanultál, és beverted a fejed az asztal sarkába: ez az esetlegesen fájdalmas vagy korlátozó élmény kellett ahhoz, hogy stabilan és biztonságosan járj. Éppen ezért, bár lehet, hogy a kvadrát kellemetlennek tűnik, de roppant hasznos dolog és szükség van rá!

Egyrészt a párkapcsolat területén igen nagy változások állnak be. A Plútó a minőségi átalakulás szimbóluma, a halálé, az átváltozásé: így együtt állva a Vénusszal mutatja, hogy a szerelem területén most valaminek vége van, és egy új, minőségében remélhetőleg magasabb rendű kör következik. Ez természetesen nem jelenti szükségszerűen a párkapcsolatod végét, hanem azon belül egy emelkedést is szimbolizálhat. Amit érdemes tenned, hogy vizsgáld meg a kapcsolatod dinamikáját. Vedd észre, hogy mi az, amiben már egyáltalán nem szolgál benneteket, miben vesztek el egymástól a helyett, hogy inkább adnátok. Mikor és miért vannak köztetek drámák? S kérdezd meg magadtól, ezeket meddig szeretnéd csinálni?

Másrészt a benned élő termékenység, béke és harmónia területein vagy képes minőségi változásra. Sok hitrendszer és elképzelés korlátozza a saját egyensúlyodat, s itt van az ideje, hogy ezeket elengedd! Rengeteg elvet kitalál magának az ember, amivel valójában csak a saját egyensúlytalanságát, boldogtalanságát erősíti. Például, hogy kinek hogyan kellene viselkednie, vagy bizonyos eseményeknek milyen módon kellene bekövetkezniük… mindez valójában a saját hitrendszereden és elvárás-útvesztődön alapszik. Itt az idő ezeket kicsit puhítani, lazítani, hogy a saját Önvalóddal megtaláld a harmóniádat!

A legtöbb ember elnyomja magában a nyitottságot. Falakat emel a védelemért, megfertőzi magát idegen elvekkel, hitrendszerekkel. Mindez hatalmas káoszt hoz létre az energiarendszerben. Ennek az egyik tükre a Veszta kisbolygó, ami ma a Nappal kerül trigon kapcsolatba. Ez az energetikai káosz a szexualitás területén szokott leginkább megjelenni. Ha a tiszta érzékiséget megengedjük magunknak, akkor az nemcsak a szexpartner irányába jelentkezik, hanem az élet MINDEN DOLGÁBAN! Ilyenkor egyfajta belső, intim módon tudsz az élet minden területén magadhoz engedni mindent és mindenkit, mert hagyod, hogy a másik lényege megérintsen. Sokkal inkább igaz, hogyha ez a tiszta tűz elnyomásra kerül, az akár olyan szintű is lehet, hogy már a szexualitásban is megjelenik. Itt az idő tehát megélni a belső tüzedet, lángodat, hadd lobogjon! Ez nyitottságot és nagyfokú intimitást is jelent a szónak nem csak szexuális értelmében.

Használd ezt a tüzet régi dolgaid rendbetételére is! Légy bátor szembenézni önmagaddal, áttörni régi falakat, és új utakra lépni.

attores

Az asztrológiai háttér forrása Kiss Balázs Kunótól származik.

Szeretettel:

Marianna

 

Maradjunk kapcsolatban! Az aktualitásokért iratkozz fel a hírlevélre!

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

A problémák természete

Hajlamosak vagyunk címkéket aggasztani dolgokra, különösen, ami az elképzeléseinktől eltérőket illeti. Várunk valamit, nem úgy alakul, és máris gigantikus probléma

A dolgozó ember lehet boldog is

Hogyan lát minket felnőtteket a tini generáció a munka-hivatás terén? Te szoktál beszélgetni tinikkel? Tudod, hogyan gondolnak ránk, felnőttekre? Mit

Ezek is érdekelhetnek