Bővebben – Egyéni porfólió

vallalkozoMitől különleges, mitől egyedi ez a megjelenési forma az üzleti világban?

Közvetlen hangulatú írásos és képi bemutatás, ízléses kivitelben. Igényes és különleges vállalkozók, üzletemberek egyedi „névjegykártyája”.

A koncepció

Tapasztalatom szerint a vállalkozói gondolkodás, mentalitás eltér az átlagostól. Célok, döntések, kockázatvállalás, fejlődés, asszertivitás, kihívás, innováció, csapat, rendszer – ilyen szavak szerepelnek a vállalkozói attitűddel bírók szótárában.

Az igazán sikeres vállalkozó komoly személyiségfejlődésen esik át, amikor útja során kockáztat, vállal és teljesít. Sok bátor döntés és ki tudja, hány kudarc után ér el komoly eredményt.

Az egyéni portfólió az elért eredmények és a kialakult személyiség egyedi bemutatása. Megjelenik benne a professzionális én, megmutatja az illetőt szakmai sikereiben, és megjelenik a személyes én is, az illető személyiségéből, lényéből fakadó egyediségében.

A professzionális én tanulással, tapasztalatokkal nemesedik. A személyes ént az egyén belső értékei. élettapasztalata, erkölcsi – etikai normái alkotják. Benne van a családi minta, az életút során tapasztaltak eszenciája, és minden, amit tudatosan vagy tudattalanul a személyiségébe gyúrt az illető.

Mi történik a beszélgetéseken?

A találkozók során minden, a vállalkozó és vállalkozás szempontjából fontos elemet összegyűjtünk, ami a jelenlegi professzionális és személyes énre hatással volt. Előkerülnek az indulás és az út folyamatos kihívásai, a változások, a nehezítő és támogató tényezők, amik mind segítették a jelen siker elérését.

Mi történik a fotózáson?

Műteremben, profi fotóssal és eszközökkel felvételek készülnek az írásos anyag kiegészítésére.

A fotók profi minőségben, képekben „mesélnek” az út során sikeressé edződött vállalkozóról.

A módszer jelentősége

Az egyéni portfólió különleges, egyedi névjegykártyaként szolgál.

Alkalmas bemutatkozó anyagnak üzleti partnerek felé, és remek emlék és emlékeztető a vállalkozó sikeres énjéről, emelkedettebb és nehezebb napokon egyaránt.