A tehetség napja – avagy mindenki jó valamiben – koncepció

Elhivatottan hiszek abban, hogy mindannyian különleges képességekkel születtünk.

Van, aki megéli a tehetségét, örömét leli benne, akár ez a hivatása is, abban teljesedik ki. És van, aki távol van a tehetsége megélésétől.

Csináld azt, amit szeretsz!Ha rövid időre megfeledkezel az okok firtatásáról, és arra figyelsz, vajon mi az, amiben te kivételesen jó vagy, ott valami nagyon izgalmas kezdődik. Az esélye annak, hogy kivételes, különleges életet élj, hogy kihozd magadból a legtöbbet, hogy megtaláld a saját hangodat.

Egy jó ideje befészkelte magát a fejembe ez a gondolat: mindenki jó valamiben. Ez arra hív, hogy be is bizonyítsam. Számos ötletem van ennek kifejtésére, könyv, írások, interjúk, videók, és programok.

A legaktuálisabb ezekből A tehetség napja.

Megálmodtam ezt a napot, és veled szeretném tölteni. És sokakkal másokkal is, akik hiszik és érzik, hogy van bennük valami különleges.

A tehetség napja, avagy mindenki jó valamiben

Hagyományteremtő nap a találkozásért és az inspirálódásért.

A napnak több célja van

Az egyik, hogy álljunk meg egy kicsit a sok virtuális inger közepette, és kapcsolódjunk offline, élőben, személyesen. Találkozzunk, beszélgessünk, ismerkedjünk. Figyeljünk egymásra igazán.

A másik cél, megmutatni, hogy mindenki jó valamiben. Nem kell híres, nagy sztárnak lenned, hogy értéke legyen annak, ami te vagy. Elég, ha szeretsz festeni, fotózni, ha te csomagolsz a legszebben a családban, ha jól bánsz az emberekkel, ha van nálad mindig egy mosoly, jó szó – érzed, ugye?

Látni és látszani

Ha elkezdesz arra hangolódni, amit jól csinálsz, ami igazán örömet ad neked, akkor ezt a magot jó talajba engedve csodaszép élő dologgá növekedhet.

Fontos, hogy mások is tudjanak róla, te miben vagy jó. És te is vedd észre a másikat. Hogy láss, és látszódj.

Szeretném ezt a sok jót, amit képviselünk, megmutatni, összegyúrni, és még nagyobb értéket varázsolni belőle, mint ami ebből külön-külön bennünk élve megjelenik. Hiszen tudod, az 1+1 az sosem 2, hanem sokkal több annál. A jóság összeadódik, minél többen rakjuk össze, annál inkább.

Saját utadon

A vállalkozásom mottója az, hogy járj a Saját utadon. Éld a saját örömöd.
Ez nem is olyan egyszerű, a társadalom, és sokunknál a családi minták sem ezt erősítik. De ettől még nem lehetetlen, csak bátrabb döntéseket kell hozni, és sok olyan különleges emberrel találkozni, mint te vagy.

Erre szolgál ez a program. Ezen a napon szeretnélek magam mellett tudni téged. Arra kérlek, támogass a jelenléteddel, ha te is érzed, micsoda remek buli, és remek lehetőség ez, hogy láthatóvá válj, hogy megismerj másokat, és hogy újabb csoda jó ötletek, programok szülessenek.

Szervezés infók

Sokat gondolkodtam, mi legyen a gyerkőcökkel, akik már sokatok oldalán ott totyognak. Arra jutottam, hogy ez most jellegénél fogva felnőtt program lesz, gyerekesre ajánlok majd mást (aznap elmondom). Így kérlek, ne vedd zokon, ha ide most téged a gyerekeid nélkül várlak. Remélem, valahogy meg tudod oldani, hogy ott legyél.

A szervezésnek vannak költségei, ezért minimális belépődíj is van. Gyakorlatilag egy mozijegy, vagy egy pizza ára. Cserébe szervezek neked egy emlékezetes napot, és lehetőséged lesz új ismeretségeket kötni, akár új projekteket megálmodni, kikapcsolódni, játszani, feltöltődni.

Terveim szerint ez a nap hagyományteremtő lesz. Szeretném évente kétszer megszervezni.

Gyere

Légy ott a hagyományteremtő Tehetség napon.

Hozd el a nyitottságodat, egy mosolyt a zsebedben, és akár, ha van időd, kedved, hozz egy tálca sütit, vagy pogácsát, vagy innivalót, hogy egymást vendégül láthassuk. Legjobban annak örülnék, ha te készítenéd.

Van egy meglepetésem a nap záró programjaként. De pssszt, ezt nem árulhatom el.

Hú, nagyon várom a napot és a találkozást Veled.

JELENTKEZÉS

Szeretettel,

Marianna

 

 

Vissza A tehetség napja főoldalra