A saját utadon

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Mielőtt leszülettünk ide, a Föld nevű bolygóra, sok-sok szépet terveztünk magunknak. Pontosan tudtuk, hogy a Föld egy klassz játszótér, és az életünkbe varázsolhatunk mindent, ami egy jó játékhoz kell.

Aztán kitartó munkával mégis sokan elérik, hogy épp az ellenkezőjét tapasztalják meg: hogy az élet nehéz, hogy a balszerencse, a rossz sors természetes, és hogy csak a kiváltságosoknak jut sikeres élet.  Ha valami jó történik, azt szerencsének, jutalomnak tekintik.

Nehézségek akkor jönnek, amikor valaki letér a saját útjáról.

Rossz döntés hoz, mert a szíve helyett valami vagy valaki másra hallgat. Hosszú évek alatt olyan professzionálisan bejáratta a félelemből, megfelelési kényszerekből hozott döntési mechanizmust, hogy már alig vagy fel sem tűnik neki, hogy maga ellen dolgozik. Azért az érzések mindig súgnak! Aki letér az útjáról, hosszú távon egyre rosszabbul érzi magát, testileg és lelkileg egyaránt. Elfelejt minden apróságnak örülni, mindent megbecsülni, kiáramolni és befogadni. Az érzések elvileg jó iránytűk, ám csak mély önismerettel hihetünk nekik 100%-osan.

Amikor saját tervét követi valaki, még a szerencse is mellé szegődik.

ut_erdobenMiért? Mert együtt rezeg a saját elhatározásaival. Ebben az esetben minden és mindenki segíti az útján. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem jut neki kihívásokból, nehéz helyzetekből. De mit számít ahhoz képest, hogy van egy célja, amit el akar érni? Nem a problémára, hanem a céljaira figyel. Fejlődik, miközben megoldja a helyzeteket.

Figyeld meg, ki az, aki rohamosan elkezd öregedni. Akinek már nincs célja! Vigyázat! Ez akár már 40 évesen is elkezdődhet!

Maradj hát kapcsolatban saját magaddal.

Tudd, mi a te célod, és mindig tartsd szem előtt. Amikor nehéz helyzetek jönnek, még inkább fókuszálj arra, ami fontos neked! Töltekezz a jó helyek, jó zenék, jó filmek, jó könyvek, jó emberek társaságában. Kerüld azt, ami és aki ez ellen van.

Szeretettel,

Marianna

Maradjunk kapcsolatban! Az aktualitásokért iratkozz fel a hírlevélre!

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

Történetek, amik inspirálnak

Kisgyerekkorunktól imádjuk a történeteket. Belebújunk a főhős bőrébe, vele izgulunk, félünk és örülünk. Felnőttként is szívesen követjük mások siker sztorijait.

A kevés az új több

Éveken át dőltem be annak a külső nyomásnak, hogy akkor leszek jobb, ha valamiből – lehetőleg minél több dologból –

Lehet rám pályázni!

Hát ez meg mi? Fontosnak tartom a civil szervezetek munkáját. Ennek kifejezéseként tevékenységüket ingyen előadással/programmal támogatom. Méghozzá úgy, hogy a

Ezek is érdekelhetnek