Erőidők

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

A napfordulókat és napéjegyenlőségeket a buddhizmus erőidőknek nevezi.

Ezekben az időkben a bolygók energiája felerősödik, rezgésük frekvenciája megnő. Az átmenet, egyik évszak átfordulása a másikba új lehetőséget nyit a belső rendrakásra. Kövesd ezeket a kapunyílásokat, és használd fel életed boldogabbá tételéhez.

A változás lehetősége

Minden egyes természetben megjelenő fordulóponttal változhatunk. Ezek az időpontok kiváló alkalmak arra, hogy leltárt készítsünk az életünkről. Minden erőidő alkalmával érdemes felírni egy lapra, hogy mit szeretnénk az életünkben fényesebbé tenni, mik a céljaink az elkövetkező időben. A következő fordulópont alkalmával pedig számba vehetjük, mi valósult meg, milyen fejlődésen mentünk keresztül.

Lépések

Ahhoz, hogy a napfordulók és napéjegyenlőségek adta erők segítségünkre legyenek, fontos egy testi, lelki, szellemi nagytakarítást végeznünk. Tedd rendbe életed lezáratlan ügyeit, fizesd be a számlákat, intézd el a halogatott ügyeidet, igyál tisztító teákat, pihenj és légy békés gondolatok között többet.

„Irányítanod kell az elmédet, amint megkapod a napéjegyenlőség és a napforduló erejét.” Mondja Samvara. Ha megtapasztalod ezt az erőt, akkor képes vagy meglátni az életedben, hogy mi az, ami hátráltat, és mi az, ami előre visz, mi ad erőt ahhoz, hogy elengedd a visszahúzó dolgokat, és mi segít a döntésben és a cselekvésben.

Erőhelyek

Samvara tanítványaival erőidőkben általában erőhelyekre látogat el. Ilyen helyek a természet emberi beavatkozástól mentes, tiszta helyei.  Ilyen helyeken jó lehetőség nyílik meditálni, elcsendesedni.

Így a tavaszi napforduló alkalmával keresd meg te is a természet hozzád közel eső tiszta helyit, és szánj időt lelked szavának meghallására, és életed következő szakaszának megtervezésére.

Szeretettel,

Marianna

További aktualitásokról, programokról hírlevélben értesülhetsz:

[mc4wp_form id=”277″]

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

Te magad – kívül és belül

Hogyan látod magad? Szépnek? Értékesnek? Olyannak, aki eléri, amit akar? Bízom benne, hogy mindháromra hatalmas IGEN a válaszod! A hozzám

A magunknak tett ígéreteink

Sokan úgy nőttünk fel, hogy magunkat elismerni nem szép dolog, az „bűzlik”. Ezzel egy jó messzi pályára állítanak minket gyerekkorunk

Amikor jönnek a kihívások

A statisztikák szerint 4-6 hét , és máris elillan az év elején szőtt nagy Terv. De legalábbis az oda vezető úton komoly elakadás látható. Kihívások. Így február végén „esedékesek”.
Három kérdéssel ki tudod nyomozni, vajon hol lankadt el a lelkesedésed.

Ezek is érdekelhetnek