Könyvajánló – Határtalan siker

Bejegyzés megosztása

Sosem választottam volna csak a címe alapján ezt a könyvet. Siker is és határtalan is, bla-bla-bla. Számtalan hasonló színű és szagú könyv van már a piacon. Érthető is, hisz ki ne szeretne sikeres lenni, megvalósítani az álmait, elérni a céljait. Nekem is van még, ahova el szeretnék jutni.

Mégsem ez volt az ok, amiért ezt a könyvet választottam júliusra. Az íróra lettem kíváncsi, miután véletlenül rábukkantam egy videójára, ami igen mély benyomást tett rám. Felfigyeltem Tony lényegre törő gondolataira, és ezután tudatosan kerestem magyarul is olvasható könyvet tőle, és hála a Bioenergetic Kiadónak, ezt találtam.

Szívesen írnám, hogy könnyű olvasmány, amin két este alatt átrágod magad, majd megvilágosodva harmadnap sikeressé válsz. Ahogyan azt is, hogy csupa izgalmas kaland vár majd rád, amikor a sorokat olvasod. Nem ezektől nagyszerű ez a könyv.

Mire készülj? Mikor vedd a kezedbe ezt a könyvet? Ha kész vagy elszántan és bátran követni ezt a haladó útmutatást, átírni a múltad, és aktívan teremteni a jelened és a jövőd. Ebben az esetben megrengetheted vele az eget és a földet. Nézzük meg, hogyan.

A recept

Egyik gondolat építi a másikat. Mint egy profi recept, megtalálod benne az alapanyagok és az elkészítés minden részletét. Gondosan felépített útmutatót kapsz életed átírásához, ha belevágsz az olvasásba, és kitartasz a könyv végéig.

Megtudhatod…

  • hogy akiket hiper tehetségesnek látsz, valójában alig különböznek tőled,
  • hogyan érik el a kiemelkedő eredményeket,
  • mi a titkuk a sikeres embereknek: hogyan gondolkodnak magukról, az eseményekről és bármi másról, mi az, amit megtesznek, és mi az, amit biztosan nem,
  • hogyan modellezd le sikeres emberek sikerhez vezető gondolatait, hozzáállását és cselekvéseit
  • hogyan hozd magad olyan állapotba, mint ők,
  • hogyan vedd át a hatalmat az elméd fölött, és fordítsd a sikerek felé.

Kézzel fogható tapasztalás

A hatalom és az erő a cselekvésben rejlik, ezért a fentiek mellett számos azonnal használható gyakorlat segít neked új valóságod kialakításában.

Egyszerű, könnyen kivitelezhető dolgokról van szó. Mindegyik működni fog a te esetedben is, ez egészen biztos. Egyetlen módon lehetsz te kivétel: ha nem szánod rá az időt és energiát, hogy elsajátítsd, és igazi készségszintre fejleszd a hatékony eszközöket.

Bár ez a könyv egy igazán kiváló recept egy olyan ember tolmácsolásában, aki számos sikert tudhat magáénak, például a megszámlálhatatlan segítséggel, amit másoknak nyújtott, hogy hatalmas áttöréseket érjenek el, azonban csupán egy recept. Főznöd neked kell.

A tehetség napja – inspiráció közösségben

Hiszem, hogy bármi, amit megtanulnál, sokkal hatékonyabbá válik, amikor társaságban sajátítod el. Amikor megoszthatod kételyeidet, felteheted kérdéseidet, és inspirálódhatsz mások jó példája által.

Figyelmedbe ajánlom ehhez az őszi Tehetség napja programot, ahol mások sikertörténeteit hallhatod és láthatod, illetve hozzád hasonló útkeresőkkel találkozhatsz és ismerkedhetsz.

Jelentkezésedet örömmel várom.

Varga MariannaSzeretettel,

Marianna

További aktualitásokról, programokról hírlevélben értesülhetsz

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

A problémák természete

Hajlamosak vagyunk címkéket aggasztani dolgokra, különösen, ami az elképzeléseinktől eltérőket illeti. Várunk valamit, nem úgy alakul, és máris gigantikus probléma

A dolgozó ember lehet boldog is

Hogyan lát minket felnőtteket a tini generáció a munka-hivatás terén? Te szoktál beszélgetni tinikkel? Tudod, hogyan gondolnak ránk, felnőttekre? Mit

Ezek is érdekelhetnek