Könyvajánló – Varázslatos kristálymandalák

Bejegyzés megosztása

Olyan ezt a könyvet kézbe venni, mint bepillantást nyerni valami titkos tanításba. Valódi ősi tudás elevenedik meg a lapokon, új köntösbe csomagolva.

Legtöbbször könyvet a tartalma miatt veszünk meg, és akkor elég, ha a borítója csábító. Ám van néhány, amiről messziről látszik, hogy különleges gondossággal készült, mind külalakban, mind belső tartalomban. A Varázslatos kristálymandalák épp ilyen remekmű. Felemelő érzés kézbe venni, belelapozni, megcsodálni a gyönyörű ábrákat, fotókat.

A szöveg igényes, tapasztalati tudáson alapuló, mégis közérthető nyelven íródott. Ha soha nem hallottam volna még a kristályok jótékony hatásairól, vagy a szakrális geometriáról, akkor is éppen a megfelelő forrásból tájékozódnék.

A varázslatos kristálymandalák titka, hogy ötvözik a kristályok erőteljes hatását a szakrális geometria energiájával. A két hatás együtt még inkább felerősíti azok külön is jelen lévő, pozitív dolgokat teremtő, energetizáló, tisztító tulajdonságát.

Ereje abban rejlik, hogy a természetben jelen lévő, ősidők óta elérhető tudáshoz nyúlik vissza, és mint egy remek térkép, segít eligazodni a kristályos és a szakrális geometria közös metszetének birodalmában.

A kristályok

A könyvben részletes lexikon kalauzol minket a kristályok rejtelmeibe. Kimerítő leírást találunk az egyes kristályok tulajdonságairól és hatásairól. Megtudhatjuk, mi a különböző színek és a formák (csiszolások) jelentősége. Mindezt rendkívül szép fotó illusztrációk teszik a teljesen laikus számára is jól felismerhetővé.

Szakrális geometria

A szakrális geometria, mint az univerzum építőkockái, mindenhol ott vannak, ahol a természet ott van. Az ókorban a matematika szent tudománya és művészete volt. Arányok, egyensúly, harmónia: ezek a legjellemzőbb leíró kifejezések a megjelenési formáira. Az élet virága az egyik legfontosabb alakzat.

Kirakások

A körülöttünk lévő világ számos alakzatot mutat a figyelmes szemeknek. Legtöbb közülük a természetben található. Gondolj csak a fenyőtoboz vagy a napraforgó virágjának szerkezetére. Ránézel, és tudhatod, hogy a világban alapvetően rend van. Mindegyik fenyőtoboz, és mindegyik napraforgó tudja, hogyan képviselje saját rendjét a világban. Így van ez számos más formával is. Minél éberebben járunk, annál többe hasonló tökéletes formát fedezünk fel a természetben.

Kirakási lehetőségek

Nincs határ, végtelen számú formáció létezik a pozitív hatás eléréséhez. Aki szereti a bevált, kipróbált alakzatokat, könnyűszerrel választhat a könyvben szereplők közül. A kreatívabbak pedig szabadon kombinálhatják a meglévőket, vagy kitalálhatnak teljesen újakat. Ez az a terület, ahol kifejezetten jól jön az intuíció. Érdemes hallgatni a spontán érkező megérzésekre, és követni azokat. A hatás úgyis azonnal visszaigazolja majd, megérte-e.

Minden kirakás más-más energiával bír. A hatás teljesen független a kirakás méretétől, energia sokkal szélesebb körben hat. Lehet akkora, ami elfér a tenyerünkben, vagy akár olyan nagy, hogy egy felnőtt ember bele feküdhessen. Használhatjuk az emberi testre téve és test körüli kirakás formájában is.

Alkalmazási területek

Itt is a bőség tárháza jelenik meg. Általános harmonizáló, feszültségoldó hatástól kezdve, tisztító, gyógyító hatásig, bőség- és más, pozitív energia megteremtését célzó hatás is ismeretes.

Használjuk bátran a kristályokat színük, formájuk és tulajdonságuk szerint, a kívánt hatás eléréséhez leginkább alkalmas formációba rendezéssel.

Néhány gyakori alkalmazási terület

  • Teremtés, manifesztáció
  • Nyugalom és védelem
  • Bőség és védelem
  • Védelem és tisztítás
  • Energetizálás
  • Általános jó közérzet
  • Bőség
  • Öröm és megfiatalodás

A szerzőről

Judy Hall Angliában élő képzett gyógyító és tanácsadó. Ebben a témában már 47 könyvet írt, amelyből a Kristálybiblia milliós példányszámban kelt el. 17 nyelven elérhetőek. Nagy örömünkre magyarul is több könyve beszerezhető.

Használati útmutató

Forgasd hát ezt a könyvet kíváncsiságod és belső megérzéseid szerint. Kívánom, hogy váljon kiváló kalauzoddá életed bizonyos területeinek harmonizálásában, megerősítésében.

Szeretettel,

Marianna

További aktualitásokról, programokról hírlevélben értesülhetsz

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

A problémák természete

Hajlamosak vagyunk címkéket aggasztani dolgokra, különösen, ami az elképzeléseinktől eltérőket illeti. Várunk valamit, nem úgy alakul, és máris gigantikus probléma

A dolgozó ember lehet boldog is

Hogyan lát minket felnőtteket a tini generáció a munka-hivatás terén? Te szoktál beszélgetni tinikkel? Tudod, hogyan gondolnak ránk, felnőttekre? Mit

Ezek is érdekelhetnek