Viharos időkben is önmagad

Bejegyzés megosztása

Emberpróbáló időket élünk. Alig jöttünk ki a Covid már nem is tudjuk, hányadik hullámából, Ukrajnában háború dúl, itthon pedig egekbe szöktek az árak.

Ebből egy is elég, hogy felborítsa a lelki békénket.

Te mit látsz magad körül?

Mivel még rövid ideig tart a nyár, többen a pihenés mögé rejtik, és látszólag nem látják lappangó félelmüket, a kérdést: „Mi lesz most? Hogyan fogunk élni?”

Az emberi szükségletek piramisának alsó szintjei inognak.

Kulcskérdés tehát, mire figyel most a világ. És legfőképp az, mire figyelsz te!

Mint minden kihívásban, nehéz helyzetben előkerül a személyiségünk, a megküzdési stratégiáink.

Hogy micsodánk?

Elnézést, hogy ilyen szakszavakat puffogtatok, de hasznosnak találom, ha megismerkedünk a kifejezéssel, mert amit értünk, azt tudjuk alakítani. Ezekben az időnkben szükségünk lesz rá, hogy mi magunk is alakítsuk az életünket, ne csak a külső körülmények.

Aki irányít, annál az erő

A pszichológiában megküzdési stratégiáknak nevezik azokat a tipikus megközelítésmódokat, amelyekkel az emberek akkor élnek, amikor egy megoldásra váró problémával, tágabb értelemben bármiféle stresszhelyzettel szembesülnek.

A mi szempontunkból elég is most ennyi.

A cél ugyanis, hogy bármi történjék is, nálunk maradjon az irányítás, vagyis az erő.

Félelemből nem lehet jó döntéseket hozni!

Érzékelve a helyzet jelentőségét, létrehoztam egy programot, ahol számba vesszük a lehetséges módszereket az életünk irányításának a megtartására – ezekben az időkben is.

Fontosnak tartom a jelenlétet, ezért a mégoly kényelmes online térben való találkozás helyett személyesen vehetsz részt rajta.

Azonnal alkalmazható praktikus technikák mellett gyakorolni fogjuk a jelenlét és a figyelem módszereit is.

Hogyan épül fel a program?

Ezekről mindenképpen lesz szó:

  • Hányféleképpen reagálhatunk a nehéz hírekre?
  • Erőforrásaid, amire támaszkodhatsz
  • Mit tegyél, és mit kerülj nehéz helyzetben?
  • Technikák az agynak és technikák a szívnek
  • Meglepetés (pici és mégis hatalmas erő van benne)

Mit fogsz kapni ezen a programon?

  • Kis időbefektetéssel konkrét eszközöket kapsz a nehéz szituációk kezeléséhez
  • Megérted az egész rendszert, ami e mögött húzódik
  • Nem kell több szakemberhez menned, hogy összeszedj infó morzsákat
  • Megmutatom, hogy van, amit már most jól csinálsz, függetlenül attól, hogyan érzed magad nehéz helyzetekben
  • Végre foglalkozhatsz azzal a témával, ami visszavisz a középpontodba

Kitől tanulsz majd?

Varga Marianna vagyok, mentálhigiénés szakember, családállító és tréner.


Minden alkalommal meglepődök, amikor az engem már vagy újonnan ismerők azt a visszajelzést adják, hogy megnyugtató, békét sugárzó a lényem. Eleinte csodálkozva hallgattam, mintha nem is rólam meséltek volna.

Aztán rájöttem, hogy amit én másnak ismertem magamban, az egy ál-arc, amit felvettem, hogy be tudjak illeszkedni a kinti világba, abba, amit követendőnek véltem, ami ambíciózus, erősen az anyagi világ sikereihez kötődő. Ám sok-sok éve építgetek magamban egy másik világot, ami mélyen bennem él, és ami vihar ide vagy oda, elvehetetlen tőlem.

Sokáig nem jutott eszembe, hogy ebből bármit is átadhatnék. Aztán épp a kinti viharos időkben bennem rendíthetetlen béke hívta elő, hogy átadjam azt, amit én működőképesnek tartok és tapasztalok.

Meséljenek rólam a programjaimon jártak visszajelzései.

„Nyugodt és kedves vezető vagy. Ha valaki elakad, segítesz megtalálni a valódi akaratát, az önszeretetét, és ezzel visszavezeted az önbecsülés és az önmegvalósítás felé. Hálás vagyok neked, hogy segítettél rátalálni a bennem lévő elakadásra, és azt feloldani.” M. Zoltán

„Kedves, bájos egyénisége és tudása, kifinomult ráérzéssel irányította végig a folyamatot. Türelemmel, figyelemmel vezette a napot. Több emberhez fordultam már segítségért, de itt megtapasztalhattam a teljes tiszta szeretetet, elfogadást és azt a lelkületet, ami ehhez a munkához szükséges.” T. Zsuzsanna

„A legutóbbi alkalommal is ugyanaz a Marianna voltál, akit először megismertem: nyugodt, türelmes, kedves, figyelmes. Szerintem egy ilyen emberhez örömmel fordul az ember, amikor segítséget szeretne kérni a továbblépéshez.” D. Viktor

AZ ERŐ A FELKÉSZÜLTSÉGBEN VAN

Jelentkezés (kizárólag) e-mailen: marianna@sajatutadon.hu
Jelentkezésed a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Ehhez válaszlevélben küldöm el neked az utaláshoz szükséges adatokat.

Részvételi díj: 15 000 Ft
FIGYELEM: 2022.08.26-ig történő jelentkezés esetén 12 000 Ft

Gyere, légy ura és irányítója az életednek, viharos időkben is!

Szeretettel várlak,

Marianna

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

A problémák természete

Hajlamosak vagyunk címkéket aggasztani dolgokra, különösen, ami az elképzeléseinktől eltérőket illeti. Várunk valamit, nem úgy alakul, és máris gigantikus probléma

A dolgozó ember lehet boldog is

Hogyan lát minket felnőtteket a tini generáció a munka-hivatás terén? Te szoktál beszélgetni tinikkel? Tudod, hogyan gondolnak ránk, felnőttekre? Mit

Ezek is érdekelhetnek