A te könyved

Ha a hivatásod szívvel-lélekkel végzed, abban biztos vagyok, hogy benned is van egy szakértői könyv, tele a tudásoddal, tapasztalatoddal.

Amivel gazdagabb lenne a világ.

De mi van akkor, ha te nem szeretsz írni, vagy nem tudod szavakba önteni a gondolataidat?

Ekkor jövök én!

A gondolataid értékesek! Velük sokat adhatnál másoknak. Általuk bizonyíthatod a szakértelmedet, kiteheted a tudásod. Nyomot hagysz a világban.

Ennél fényesebben és hatékonyabban működő névjegy nincs.

Mivel én imádok írni és beszélgetni is, mi ketten meg tudjuk írni a te fantasztikus könyvedet! Tiéd az ötlet, enyém az írás.

Életem egyik legfelemelőbb élménye volt, amikor elhoztuk a nyomdából a könyveimet!

Amikor kézzel foghatóan láttam formát ölteni a gondolataimat, abban is biztos voltam, hogy további könyvek követik majd őket. A sajátjaim, valamint a másoknak írt könyvek is. Mert imádok írni!

Leírhatatlan érzés meglátni a nevedet a borítón, ezzel pedig a sok tíz évnyi olvasói múlt után átkerülni a túlsó oldalra, a szakértőként írók táborába!

Gyakran feltett kérdések a megrendelőimtől

Hogyan néz ki ez a folyamat?

Találkozunk személyesen és/vagy online. Itt eldől, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Ez a sava-borsa az egésznek. Ha ez megvan, utána megbeszéljük a témádat és az elképzeléseidet. Megállapodunk a találkozások gyakoriságában és körülbelüli mennyiségében. Eddig a száraz rész. Valójában izgalmas beszélgetések sorozata kezdődik, ami során te - akár a legkényelmesebb karosszékedben - mesélsz nekem. Én pedig iszom a szavaidat és kérdezek, és kérdezek…

A hallottak megírása, formába öntése már az én feladatom. Megállapodás kérdése, hogy részenként küldöm-e el az anyagaimat, vagy egyben a végén. A végleges könyv tartalom összeállítása is egyeztetések sorát jelenti még.

A közös folyamatunk vége, hogy átadom neked a kész anyagot.

Megállapodástól függően segítek a könyv megjelenéséhez szükséges munkálatok szervezésében, másik opció szerint azt már te magad intézed.

Mi van akkor, ha nem vagyunk szimpatikusak egymásnak?

Az első alkalom az egyeztetésé, ismerkedésé. Itt derül ki, van-e szimpátia közöttünk, értjük-e és érezzük-e egymást. Ez a legfontosabb része az együttműködésünknek! Ha jó társaság vagyunk egymásnak, remek móka lesz a minden része a folyamatnak.

Az első találkozásunk egy kötetlen, kockázatmentes találkozás. Mindketten mondhatunk igent és nemet is egymásra. Bármelyikünk is mond nemet, barátsággal köszönünk el egymástól. Mindenkinek megvan a maga embere. A könyvíráshoz is.

Hány alakalommal találkozunk és milyen hosszúak az egyes alkalmak?

Átlagosan 3-6 alkalom, amikor a tartalom tőled hozzám kerül. Ez több dologtól függ. Egy alkalom körülbelül 4 óra, extrém teherbírásúak esetén 8. Majd meglátod, fárasztó ám mesélni is!

Az első verziótól a végleges könyv tartalom kialakítása újabb 2-3 alkalom. Simítások, egyeztetések. Ez praktikusan online történik, amit telefonos és szükség esetén személyes találkozással kiegészítünk.

Születik-e szerződés a munkálatokról?

Természetesen. Minden részletet, amiben megállapodunk, szerződésbe foglalunk. Ami segít nekünk időben és terv szerint haladni. Amennyiben időközben változik valamely feltétel, módosíthatjuk a szerződést.

Milyen stílusban írok?

A bőrömből kibújni nem fogok, viszont arra nagyon figyelek, milyen a te stílusod, temperamentumod, személyiséged. Ilyenre formálom a könyvedet. Ehhez nagyon jól jön, hogy pszichológiát és személyiség tipológiát tanultam és ezen a téren mai napig képzem magam.

Mi van akkor, ha nem vagy megelégedve a könyvvel, amit írtam neked?

Ez nem fordulhat elő. Minden részletet előre megbeszélünk és menet közben folyamatosan egyeztetünk.

Kinek a neve lesz az imperesszumba írva (könyv belső lapja a könyvírás és kiadás információival).

Egyértelműen a tiéd! Én inkognitóban leszek, maradok.

Mennyibe kerül mindez?

Minden esetben egyéni ajánlatot készítek, mert nincs két egyforma könyv, ahogyan a körülmények is ezerfélék lehetnek. Épp ez a biztosíték, hogy minden paraméter rád lesz szabva.