Interjúk

Kisgyermekkorunktól imádjuk a történeteket. Belebújunk a főhős bőrébe, vele izgulunk, félünk és örülünk. Felnőttként is szívesen követjük mások siker sztorijait. Tudatosan olvasva elleshetjük a „trükkjeiket”, közelebb kerülve ahhoz, hogy mi magunk is elérjük az elérhetetlennek tűnő vágyainkat.

Irányváltó könyvek

Az Irányváltók című könyvben 11+1 inspiráló történetet találsz.

Főhősei olyan hétköznapi emberek, mint te meg én. Nincsenek rivaldafényben, nem tőlük hangos a média. Az életük mégsem hétköznapi. Attól különlegesek, hogy megtalálták, mi az, amiben ők jók, amit szívvel lélekkel végeznek, amiért lelkesen kelnek fel, és amitől elégedett és kerek az életük.

Személyesen kérdeztem őket a saját útjukról. Sokféle indulás, különböző kihívások, fordulatok vezették őket oda, ahol most tartanak. Ismerd meg a történetüket, és találd meg bennük önmagad!

Mi a könyvben található interjúk apropója?

Célom gyújtórakétákat adni neked velük a szívből jövő hivatásod felé vezető úthoz. Azt remélem, hogy általuk benned is felébred a vágy arra, hogy elindulj a Saját utadon.

Mi a személyes kapcsolódásom az interjúkhoz?

Hiszek a történetek felemelő és támogató erejében. Imádok beszélgetni, izgalmas, új embereket megismerni.

Ez a két dolog leírja a műfajt, amit most mindennél jobban szeretek, az interjúkészítést.

Észrevétlenül történt a szerelembe esés. Hiteles embereket kerestem, akik ékes bizonyítékai a témámnak: a hivatásukat szenvedélyesen élik, abban örömüket lelik és kiteljesednek általa. Beszélgettünk az irányváltásukról, az azt megelőző útkeresésről, majd a bizonyosságról és a döntésről, hogy más a Saját útjuk. Voltak elég bátrak, hogy rálépjenek erre az útra.

Találkozásaink felbecsülhetetlen ajándéka, hogy szavaik és tetteik igazolják, amit hosszú évek tapasztalata és kutatása nyomán erről a témáról gondolok. Imádtam ezt! A sorsom megpecsételődött.

Bár a könyvek már megjelentek, az interjúk azóta is tovább folytatódnak.

Irányváltó Podcast

A könyv után megmaradt a szerelem, a lelkesedés és a vágy, hogy újabb és újabb hétköznapi és mégis különleges embert mutassak be. Megannyi fordulatos irányváltás. Ezt másnak is hallani kell, gondoltam, és gondolom ma is.

Hogyan választom ki az interjú alanyokat?

Ez az egyik legérdekesebb az egészben. Ez valahogy „magától” megy. Na, jó, ezt meg kell magyaráznom. Amióta megéreztem, hogy ez a legkedvesebb foglalatosságom, szembe jönnek a lehetőségek, az interjú alanyok. Nem feltétlen az utcán, bár már arra is volt példa. Mivel imádok új embereket megismerni, számtalanszor előfordul, hogy először találkozom valakivel – például egy programon -, szóba elegyedünk, és kiderül, ő is egy Irányváltó! Kisvártatva már meg is beszélem vele az interjúnk időpontját.

Szeretem magam választani az interjú alanyaimat. Fontos nekem, hogy ráérezzek, milyen ember ő, hasonló-e az értékrendünk, szívesen töltenék-e időt a társaságában. Ezen a téren nagyon szerencsés vagyok. Csoda jó embereket hoz elém az élet.

A praktikum azt hozta, hogy hangfelvételek készülnek a beszélgetéseinkből, melyeket online csatornákon te is meghallgathatsz. Így vezetés-, vagy akár házimunka közben is belecsöppenhetsz ezekbe az izgalmas hivatáshoz vezető utakba. Inspirálódj általuk, és győződj meg magad arról, mennyiféle úton juthat el valaki a szenvedéllyel végzett hivatása felé.

A fordulópont ott kezdődik, amikor megérzi valaki a valódi, szívből jövő hívást arra, amit igazán szeretne csinálni, majd összeszedi a bátorságát, és elindul afelé. Ha te épp most érleled ezt a vágyat magadban, és nem tudod, mit is csinálhatnál, olvass tovább a honlapon, mert mind a könyveim, mind csoportjaim és a személyes mentorálásom által támogatni tudlak ebben.

Hol keresd a Podcast interjúkat?

A következő oldalakon Irányváltó néven találod az elkészült felvételeket:

A Youtube csatornán Saját utadon néven keresd.

Márkaépítő interjúk

Ha vállalkozásod/céged van, feltétlen olvass tovább.
A céged kiemelkedése a tömegből múlhat rajta.