Varga Marianna

vagyok, mentálhigiénés szakember, tréner, mentor és családállító.

Lebeszélhetetlenül hiszem, hogy minden ember jó valamiben és saját küldetésemnek érzem, hogy annak, aki utána akar járni, segítsek megtalálni, mi az.
A mottóm, ami egyben a hitvallásom is:

„Soha nem késő azzá válni, aki lehetnél.”

George Eliot

Az én történetem

Miért engem válassz?

Természetes, hogy akkor szavazol nekem bizalmat, ha szimpatikus vagyok neked, és ha megbizonyosodsz róla, hogy értem a dolgom. Én is így lennék ezzel.

Három+1 tippem van számodra, hogy dönteni tudj:

  1. Olvass el a honlapon minél több oldalt,hogy megismerd a stílusomat, munkamódszereimet.
  2. Nyisd meg a „Milyen háttérrel és munkamódszerrel dolgozom” részből azt, ami érdekes számodra.
  3. Nézd meg a visszajelzéseket a nálam járt ügyfelektől.

+ 1 tippem: Bízz a megérzésedben! 

Milyen háttérrel és munkamódszerrel dolgozom?

Szakmai tapasztalataim

Több mint 20 éve foglalkozom önismerettel, és használok különböző eszközöket magam és mások támogatására.
Végzettségeim szerint védőnő, mentálhigiénés szakember, családállító, tréner és mediátor vagyok. Ezen felül tanultam művészetterápiát, és más izgalmas, emberismerettel foglalkozó módszert. Ezek adnak egy széles palettát az eszközökből, amiket munkám során használok.

Ahogyan dolgozom

Alaposan felkészülök a találkozóinkra. Sok időt töltök annak összeállításával, mi legyen a folyamatunk tematikája. Közben rád hangolódom, és kész vagyok letérni szokásos utakról.

A velem való közös munka során (mentorálás) közösen egyeztetett módon elérhető vagyok a találkozók közti időben is. Így meg tudod velem osztani a felismeréseidet és a kérdéseidet is. Lesz egy személyi lélek-edződ, egy mentorod a teljes folyamat során.

Elkötelezettje vagyok a tanulásnak

Folyamatosan képzem magam. A tudásvágyam nem öncélú: azt akarom, hogy minél naprakészebben és sokoldalúbban tudjalak támogatni.

Ilyen ember vagyok

Jó a kapcsolatom magammal, van egy stabil középpontom, ezért nagy kilengések nélkül működöm, vagyis számíthatsz rám. Természetesen én is ember vagyok, és nem gép, előfordulnak nehezebb napok, kihívások az én életemben is.

Hitvallásom a munkámban (Credo)

Lebeszélhetetlenül hiszek benned. Ha mindketten elkötelezettek vagyunk a továbblépésed felé, mindent megteszek, hogy kihozzuk belőled azt a csodát, amit talán még te magad sem ismersz magadból.

Miért válassz engem mentorodnak?

Meséljenek erről korábbi mentoráltjaim:

Hol találkozhattál már velem?

Bioenergetic Könyvkiadó

2017-ben megkeresett a Bioenergetic Könyvkiadó azzal a kéréssel, hogy írnék-e nekik könyvajánlókat. Óriási megtiszteltetés volt a kérés! Naná, hogy igent mondtam! Onnantól két évig lelkesen olvastam és ajánlottam tovább a könyveiket az olvasóknak. Így ha azokban az időkben került kezedbe a kiadótól könyv, amit pár bekezdésnyi ajánlás útján választottál, könnyen lehet, hogy az én soraimat olvastad.

InfoPont Magazin

2021 végén ért az a következő megtiszteltetés, hogy az InfoPont Magazin a könyvajánló rovatába beválasztotta az egyik könyvemet, az Irányváltó címűt. Ez a gyönyörű, színes és hangulatos magazin programajánló és életmód magazin egyben, melyet Budapest és a Balaton legjobb helyein találhatsz meg, és ingyen magaddal viheted.

Képzelheted, mekkora élmény volt egy decemberi teázás során meglátni az ablakpárkányon a magazint, benne a könyvem ajánlásával. Wááááóó. Imádtam.

Egymásra figyelni, egymás munkáját értékelni az egyik legszebb dolog, amit tehetünk egymásért, épp ezért végtelen hálás vagyok a kiadónak az ajánlásért.

Interjúk, amikor kivételesen nem én kérdeztem

Mivel az egyik legnagyobb szenvedélyem interjúkat készíteni, melyeket te is könnyen meghallgathatsz kivételes alkalom, amikor engem kérdeznek, rám kíváncsiak. Olyan izgalmas, felemelő érzés a másik oldalon lenni is!

Interjúk, amikor kivételesen nem én kérdeztem

Mivel az egyik legnagyobb szenvedélyem interjúkat készíteni, melyeket te is könnyen meghallgathatsz kivételes alkalom, amikor engem kérdeznek, rám kíváncsiak. Olyan izgalmas, felemelő érzés a másik oldalon lenni is!

A Saját utadon küldetésének támogatása

Patreon
~

Amennyiben velem együtt hiszed, mekkora sorsfordító erővel bír, hogy minél több ember találja meg és végezze elhivatottan az örömteli és lelkesítő hivatását, támogasd a munkámat a Patreon segítségével.

Mi az a Patreon?

Közösségi finanszírozása olyan tartalmat szolgáltatóknak, akik értéket közvetítenek. Nyugaton ennek nagyobb hagyománya van, mint nálunk, ám remélhetőleg ez pozitívan változik itthon is. Régi rendszerünkben a másik termékének ellopása hétköznapi cselekedet volt, és el kell telnie pár tíz évnek, mire az adás, a másik munkájának önzetlen támogatása lesz a természetes.

Miért jött létre egyáltalán, hogy támogassunk tartalom gyártókat?

Tartalmat szolgáltatni ugyanolyan szakmai munka, mint mérnöknek lenni vagy informatikusnak. Bele sem gondolunk, hogy egy blog megírása mögött félnapnyi munka és sok-sok év tanulás van. A felhasználó csak az újabb és újabb ingyen tartalmakat látja. Ugyanez a helyzet az egyre népszerűbb podcastokkal. Te meghallgatod az egyórás felvételt, amivel viszont jó eséllyel egy- vagy kétnapnyi elő- és utómunka van, nem beszélve a felvételhez szükséges eszközökről, helységbérlésről, amik mind befektetést igényelnek.

Hogyan működik az oldal?

Szabadon választhatsz, hogy melyiket szeretnéd az alkotó által előre beállított támogatási összegek közül.

A támogatásod bankkártyás fizetésnek minősül és beállítás szerint lehet havonta megújuló és automatikus is. Tehát nem kell minden hónapban utalgatnod, meg ezzel foglalkoznod. Elég egyszer beállítani és cserébe minden automatikusan zajlik.

Minden kis összeg számít!

Nem kell hatalmas összegekre gondolnod!

Ha egy dollárnyi (kb. 320 Ft) összeggel van lehetőséged a tevékenységeimet támogatni, az is nagyszerű! „Sok kicsit sokra megy!”

Mire fordítom a beérkezett támogatásokat?
  • az online felületeken történő tartalom írására
  • podcast interjúk készítésére
  • tudásanyagok összeállítására
  • ingyenes rendezvények szervezésére, megtartására
  • tanulásra, felkészülésre
Mit kapsz cserébe a támogatásodért?

Ez kategóriánként változik a támogatási összegtől függően. A folyton megújuló tartalmak természetesen mindenki elérhetőek. A következő kategóriában az Irányváltó könyveimet (trilógia) küldöm el ajándékba. Harmadik kategóriában az első kettő mellett a programokon való kedvezményes vagy ingyenes részvételi lehetőséget is biztosítok (a program nagyságától függően). Ez utóbbiról mindig frissen küldök tájékoztatást az érintett támogatóknak.

Támogasd a Saját utadon küldetését!