Írj nekem, ha

CSR nyilatkozat

Lehet rám pályázni!

Hát ez meg mi?
Fontosnak tartom a civil szervezetek munkáját. Tevékenységüket személy szerint 1-1 ingyen előadással/programmal támogatom. Egy évben összesen 5 civil szervezethez tudok így eljutni.

Kérdések, amik a pályázással kapcsolatban felmerülhetnek:

Mit jelent ez pontosan?

Minden évben 5 civil szervezetnek lehetősége van az általam képviselt témákban előadást/programot igényelni tőlem egy egyszeri alkalommal. A program hossza maximum 3 óra.

Milyen témákban lehet igényelni előadásokat?

Kommunikáció, konfliktuskezelés, szervezetfejlesztés, csapatépítés, pályaválasztás, karrierváltás, hivatás megtalálása, önismeret.

Az előadások sokszor unalmasak, mitől másak az én előadásaim?

Nem tartok hagyományos értelembe véve előadásokat, ehelyett interaktív alkalmakra számíthatsz. Ennek két oka van.
1. Én magam azt gondolom, hogy az előadások ideje lejárt. Vagyis több kell, mint egyoldalúan átadni az információkat.
2. Mindenki annyit visz haza a programból, amennyire bevonódik, vagyis amennyire ő maga is aktívan részt vesz a történésekben. Erről én gondoskodom. Interaktív elemekkel készülök. Így biztos, hogy nem fog senki elaludni a közben.

Hogyan lehet rám pályázni?

Minden évben egyszer, március 26-án, a születésnapomon megjelenik a felhívás, azt kell figyelni (Saját utadon honlapon és fb oldalon). Abban írom meg a feltételeket, a pályázás módját és a határidőt (ami általában 3 hét).

Ha te egy civil szervezet képviselője vagy, ami szívesen élne a lehetőséggel, a felhívás megjelenése után kérlek, írj nekem egy levelet, amiben kitérsz a következőkre:

  • a tevékenységeitek rövid bemutatása,
  • téma, amiről szeretnéd, ha beszélnék,
  • helyszín és időpont javaslatok,
  • elérhetőségek ahhoz a döntéshozóhoz, akivel fel tudom venni a kapcsolatot.

A levél tárgya pedig legyen: CSR pályázat.

Csak a feltételeknek mindenben megfelelő szervezeteket fogom megkeresni.

Az fontos, hogy időben jelezd a meghívási szándékotokat, hogy biztosan legyen még szabad kapacitásom, hiszen szeretnék eleget tenni a megtisztelő felkérésnek.

Mi történik a megkeresés elküldése után?

A beérkezett jelentkezéseket összegyűjtjük és a határidő lejártakor kisorsoljuk az 5 szerencsés nyertest. Őket mihamarabb értesítjük a pozitív eredményről és egyeztetünk egy időpontot, amikor is megbeszéljük a részleteket. Az adott napon megtartom az ígért programot. Amit cserébe kérek, az egy írásos visszajelzés arról, mennyire tetszett nektek, amivel készültem.

A nyertes szervezeteken túli jelentkezőket NEM értesítem ki. Köszönöm a megértést!

Tehát csak az 5 szerencsés nyertessel veszem fel a kapcsolatot. Amennyiben nem kapsz értesítést tőlem, akkor sajnos az adott évben betelt ez a lehetőség. Jövőre várom

Miért csak 5 civil szervezet nyer?

Szeretem ezt az önkéntes tevékenységet, fontos nekem, viszont belőlem is csak egy van. Így ha hatodik vagy későbbi pályázó vagy, akkor sajnos vagy el kell halasztanunk a találkozást vagy más formát szükséges találnunk hozzá. Köszönöm a megértésedet!