Márkaépítő interjúk

Sokan úgy gondolják, hogy egy vállalkozás sikerességének két pillére van.

1. Jó minőség

A termék/szolgáltatás, ami magas minőséget képvisel és keresett, megadja a vevőnek azt, amire vágyik.

2. Jól láthatóság

A cég és a portékája, kellően igényes és mégis egyedi módon látható, egyszerű kereséssel könnyen megtalálható.

Vitathatatlanul fontos mindkét elem.

Arra azonban már meglepően kevesen gondolnak, hogy van egy harmadik, VIP elem, ami megkülönbözteti, kiemeli a szervezetet a konkurenciái közül.

3. A CÉG EMBERI ARCA

A cég emberi arca = MÁRKAÉPÍTŐ interjúk. Ez pedig nem más, mint hogy a céget képviselő vezető és a cég története is legyen megismerhető, legyen az emberi oldal is látható a professzionális mellett.

Ha cégvezető vagy, ezzel muszáj élned.

Mondom, hogy miért.

Az általam készített márkaépítő interjúk közelebb hozzák a vevő jelölteket.

A vevőjelölt a küszöbig lehet, hogy eljut az online térben található információkat követve, de az ajtón belépni nagyobb eséllyel akkor fog, ha személyesen megérinti őt valami. Nevesen amit lát, hall rólatok, a cégről és rólad, a vezetőről.

Az, hogy ki a vezető, mint ember és milyen légkörben dolgoznak a munkatársak, ma már nagyobb jelentőséggel bír, mint azt valaha gondoltuk volna.

Ezekben az időkben minőségi termékek és szolgáltatások tucatja érhető el az összes iparágban. A vevő percenként választások özöne elé van állítva, amikor vásárolni készül.
Mi alapján fog választani? Mi alapján költi el a pénzét az egyik vagy a másik helyen? Nem, már nem az ár a döntő érv.
Mondom a titkot: az emberek kötődnek a megismerhető és szerethető dolgokhoz! Ennek az eszköze az általam készített márkaépítő interjú.

Ha megismerhetnek téged, mint embert, aki a vállalkozásod/szervezeted élén áll, nagyobb bizalmat fognak a termékednek/szolgáltatásodnak szavazni. Az eladásaid így szuperszonikus gyorsító pályára kerülnek. Mindegy, hogy mit árulsz.

Legyél elég gyors, élj ezzel a lehetőséggel,
előzd be a konkurenciát!

Egyeztessük elképzeléseinket egy kötelezettségek nélküli beszélgetés keretében!