Belső gyerek utazás

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Miféle misztikus, fura kifejezés ez? Mit takar? Mire jó?

Erről szól ez az írás.

Óhatatlan sérüléseink

Nem ismerek olyan felnőttet, akinek ne lett volna gyerekkorában valamilyen sérülése. Például elkezdte volna felfedezni a világot és azonnal letörték a szárnyait, óvatosságra intve és ezzel sajnos elvéve a kedvét az egyébként természetes és hasznos újdonságok megismerésétől. Elég egy jót akaró szülő önismeret és a gyermeki lélek ismerete nélkül.

Később a gyerek felnő, és bár úgy tűnik, minden feledhető, a régi sérelmek mégis megmaradnak. Tudat alatt fejtik ki „áldásos” hatásukat. Például egy látszólag ártatlan helyzetben egy indokolatlanul nagy reakció során egy avatott szem sejthet ilyen régi traumát a túlzó reakció mögött.

Amennyiben nem kerül soha felszínre, megkeserítheti az illető és környezete életét.

A feloldás

Szerencsére van rá módszer, amivel megbékélhetünk a régi sebekkel.

Belső gyerek utazásnak hívják. Mi ez? A felnőtt életére hatással lévő gyerekkori sérülések feldolgozása, vezetett meditációban, személyes találkozó keretében.

Mi történik itt?

A vezetett meditáció során végig tudatánál van az illető, csak mélyen a belső világába kalauzolja a szakember. Oda, ahol megtalálható a sérülés forrása.

Mennyi ideig tart egy alkalom?

A belső gyerek utazás 2,5 óra, és a találkozót követő egy hónapon belül félórás skype konzultáció .

Hány alkalom szükséges?

Tapasztalatok szerint egy probléma feldolgozására elegendő egy-két találkozás. Az általam vezetett formában egy héten belül konzultálunk az élmények feldolgozásáról.

Várható eredmény

A mély belső munka hatására elindul a feldolgozási folyamat, a sérülések negatív hatása megszűnik a mindennapokban.

Ha felfedezed magadon, hogy aránytalanul bosszantanak dolgok, ismétlődnek helyzetek, a belső gyerek utazás segíthet neked is kikerülni ezek negatív hatása alól.

Ha kérdésed van a módszerrel kapcsolatban, keress bátran.

Szertettel:

Marianna

Varga Marianna

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

Merni álmodni

Sokat hallhatunk hasonló buzdító jelmondatokat: Élj szabadon! Merj álmodni! Legyél a jelenben! De van, akire egyáltalán nem pozitívan hat egy-egy

A félreértett Ember

A könyvek utóélete, avagy a meglepetés ereje Kívánhat-e író szebb utóéletet a könyveinek, mint amikor egy olvasó már az átvétel

Mit csinál nyáron egy vállalkozó?

Olyan kézenfekvő a nyár kapcsán a nyaralásra asszociálni, hogy sokak számára kérdés eleve abszurdnak tűnhet. Mi mást csinálhatna a vállalkozó,

Ezek is érdekelhetnek