Könyvajánló – Az erő barlangjai

Bejegyzés megosztása

Ebben a könyvben útmutatót találsz a lényed legbelső részével való találkozáshoz. Ez épp elég ígéretes ahhoz, hogy kézbe vegye az, aki tudja, hogy vannak rejtett tartalékai, és kíváncsi rá, hogyan aktiválhatja ezeket.

A leírt gyógyító, harmonizáló technikák elrepítenek egy ősi kultúrába, megismerheted és elsajátíthatod a több mint 1500 évig csak őshonos körökben tudott módszereket önmagad meggyógyítására, megfiatalítására, kiteljesítésére.

Olyan ez, mint egy titokzatos, misztikus utazás. Tolték és mexika hagyományok elevenednek meg a könyv lapjain. (A mexika szó nem elírás, így nevezik azokat, akik éltetik az ősi hagyományokat.) Például, hogy az arcvonásaink mindarról tanúskodnak, ami valaha megtapasztaltunk. Az ősi Mexikóban egy nagyon pontos holdnaptár figyelembe vételével éltek az emberek. A születés pillanata a Hold állása szerint is fontos momentum egy ember életében. A másik fő pillér az álom-munka, ami során akár át is írják egy nem kívánatos álom részleteit, egy jobb valóságot megteremtve.

A szerző nem kevesebbet ígér a gyakorlatok végzésével, minthogy ha kitartóan gyakorolsz, megváltozhat az életed. Amit nem tudsz megspórolni az eredményhez, az a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Vagyis nem csodapirulát kapsz becsomagolva, ami minden kellemetlen élményedet eltávolítja, és a változásokat az életedben sem tálcán kínálja. Ám ha kész vagy a gyakorlás árát megfizetni, az utat most ingyen feltárja előtted Sergio.

A szerzőről

Elsőként épp Sergio Magaria Ocelocoyotl, az író története nyűgözött le. Az út, ahogyan kiválasztatott küldetésére, ahogyan egy ízig-vérig világi életet élő férfiből világszinten ismert gyógyítóvá és tanítóvá ért. Érzékelő, látó minősége korán megmutatkozott, és ez gyorsan nagy hírnevet hozott neki. Gyógyító képessége futótűzként terjedt. Ám első időkben még inkább a csillogó, szenzáció-hajhász körök repítették őt magasra. Egyik kezeltje által hamarosan önálló rádió műsora lett, így ismertsége intenzíven nőtt.

Szerencsére saját fejlődése épp annyira fontos volt számára, mint másokat segítő lehetőségei, és meg nem állva figyelt minden iránymutatást, és ez az egyre minőségibb módszerek felé vezette őt. ennek köszönhetően a hozzá fordulók köre is szép lassan átalakult, az önmagáért felelősséget vállaló emberek vették át a helyeket a csodaváróké helyett.

Ekkoriban már Sergio is mélyen érezte, a helyén van. Ott, ami mindig is az övé volt. Küldetése lett a különféle ősi módszerek megtanítása. A csodás gyógyulások, szerencsés élet-fordulatok híre szájról-szájra terjedt, és ez immár egy mélyebb hírnév felé vitte őt.

A könyv felépítése

Az író nagyon alaposan építi fel a mondanivalóját. Az alapokkal kezdi, beszél a csakra-rendszerekről, a számok jelentéséről, és mindarról, ami szükséges a később leírt módszerek megértését.

Az erő barlangjaihoz négy fejezeten át juthatunk közelebb

  1. Az elsőben számos gyógyító technikát találsz, kiválaszthatod a neked szimpatikusakat.
  2. A második a fiatalodás, fiatalon maradás 3 gyakorlatát tárja elénk. Ki ne szeretne évei számának növekedésével együtt lendületes és fiatalos maradni?
  3. A harmadik a teremtés lehetőségeiről szól, amikor határozott szándékkal akarsz valamit materializálni az életedben.
  4. Végül a negyedik fejezetben a megvilágosodás, vagy ahogy az ősi mexikóiak mondják, a kivirágzás kerül elő, mint végcél. Itt egyetlen módszert találsz, mert erről a szerző egy következő könyvében készül sokkal részletesebb bemutatásra.

Amennyiben:

  • van olyan testi és/vagy lelki tünet, amit szívesen hátra hagynál már,
  • szeretnél fiatalon élni, éveid számától függetlenül,
  • vágyaidat szeretnéd valósággá változtatni,
  • érdekel az ősi tolték és mexika hagyomány,

akkor neked szól a könyv.

Szeretettel ajánlom minden bátor utazónak.

Marianna

További aktualitásokról, programokról hírlevélben értesülhetsz

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

A problémák természete

Hajlamosak vagyunk címkéket aggasztani dolgokra, különösen, ami az elképzeléseinktől eltérőket illeti. Várunk valamit, nem úgy alakul, és máris gigantikus probléma

A dolgozó ember lehet boldog is

Hogyan lát minket felnőtteket a tini generáció a munka-hivatás terén? Te szoktál beszélgetni tinikkel? Tudod, hogyan gondolnak ránk, felnőttekre? Mit

Ezek is érdekelhetnek