A 2018-as év nagy lehetősége

Bejegyzés megosztása

Ritkán osztom meg mások írásait, részben, mert mindig rengeteg saját gondolatom van, részben pedig mert bízom benne, hogy mások írásait megtalálod az illető saját felületein.

Most mégis egy olyan, mindannyiunknak fontos cikket teszek közzé, amivel az évtervezésedet akár új alapokra is helyezheted.

Nem tudom, mit hallottál asz asztrozófiáról, most nem is firtatom, inkább csak eloszlatni szeretném az esetleges kételkedéseket. Egy réges-régi komplex rendszerről van szó, amiről ha alap szinten elolvasnál, itt megteheted.

Az írás Veres Mónika asztrozófus elemzése az idei év tendenciáiról. Számomra nagy meglepetés volt az idei év lehetősége.

Mindannyian isteni lények vagyunk, akár éljük ezt, akár nem. Minél inkább éljük egyébként, annál nagyobb béke van bennünk minden nap. Nem a vallásról, templomokról és imákról beszélek, hanem a teremtő minőségünkről, ami születésünktől belénk kódolt képességünk. Minden pillanatban teremtünk, így vagy úgy. Jó gondolatokkal pozitív jövőt, terheltekkel nehéz holnapot és holnaputánt.

És teremtésünk minél inkább fakad a tiszta belső énünkből, annál egyenesebb az utunk az igazi küldetéseink felé. Amikre elhívást érzünk tiszta pillanatainkban. Tudod, amiről azt érzed, ezt nem tudod nem megcsinálni, mert annyira a tiéd.

Ha még sosem éreztél ilyet, javaslom, járj utána, mi a te utad, hisz nincs annál felemelőbb érzés, mint tudni, mi dolgod a világban. Keress bizalommal, ez az egyik terület, amiben a legszívesebben segítem a hozzám fordulókat. Hiszem, hogy boldogabb a világ, ha minél többen kerülünk a helyünkre küldetésben, kiteljesedésben.

Tehát 2018-ban becsatolhatod teremtésedbe az isteni minőségedet is, ami hihetetlen izgalmas lehetőség. Nézzük, hogy is van ez…

Teljes terjedelemben, változatlan formában olvashatod Mónika írását. Vigyázz, a nagy terjedelme miatt az egód küldhet unalom jeleket olvasás közben. Ne dőlj be neki, különben lemaradnál fontos részekről. Ha van olyan rész, ami neked túl szakmai, ugord át, és folytasd ott, ahol ismét teljes a figyelmed.

Szeretettel, Marianna

A kiemelkedés éve 2018

– Az Isteni Énhez való visszatalálás ideje –

Mielőtt belekezdesz ebbe az írásba, végy egy mély levegőt! Aztán lélegezz jó mélyen még párszor csukott szemmel. Kicsit lazulj el… Engedj el minden feszültséget…

Jó, most már kezdheted …

Múlt évben sokat volt róla szó, hogy a tavalyi esztendő felkészítő volt. Felkészítés arra a nagy erejű változásra, ami egyrészt már évek óta zajlik bizonyos tekintetben, de másrészt, elsősorban 2018-2019-ben fogja éreztetni hatását. Nos, úgy tűnik most a felkészülésnek vége, most már élesben kezdenek működni azon égi hatások, melyek gyökerestül forgatják majd fel életünket. Igazán nem akarok se túlozni, s a kelleténél nagyobb szavakat használni, de mégis így kell most fogalmaznom. Annyit azonban rögtön hozzátennék, olyan zsigeri változásokról van szó, melyeknek gyakorlati eredményét – szemmel láthatóan is – a 2019-től kezdődő években fogjuk tapasztalni majd. Most mindenképpen hosszú távon dőlnek el a dolgok! Ez fontos. Mert ez arra figyelmeztet mindenkit, észnél kell lenni és tudatosan kell megélni! (Illetve lehet máshogy is, hisz szabad akarat van. Csak nem érdemes.)

Szeretnék kicsit visszautalni egy nyolc évvel ezelőtti írásomra, mely a „Változás kora” címmel született 2010-ben. Az akkor indult és évekig tartó Plútó – Uránusz teremtő fényszög hatásáról szólt, s már akkor látható volt, hogy elindult egy olyan folyamat, mely új energiákat szállít a földre, s melynek hatására már semmi nem lesz olyan, mint korábban volt. Mert jobb lesz! Főleg annak, aki tudatosan éli meg, s aki időt, energiát nem sajnálva dolgozik magán és megérti az Új Idők Törvényét (mely amúgy évezredek óta élő törvénye az Univerzumnak), miszerint „Belül változtass, hogy kívül örömöt tapasztalj!”

Lényegében ez a 2010-ben elindult mélyreható átalakulás kap most egy átütő erejű megerősítést. Még mélyebbre hatolva sejtjeinkben, gondolatiságunkban, szívünkben, életünkben, egész látható világunkban. Ami eddig, mint láthatatlan tudás létezett mostantól kézzel fogható válik és testet ölt az anyagban.

Az idei esztendő röviden a nagy lehetőségek éve! A ki – és felemelkedés éve. A nagyszabású tervek és minőségi változások éve. Az égi energiák legalábbis megérkeznek hozzá.

Hogy élünk –e vele, meglovagoljuk –e, megdolgozunk –e vele? Ez kizárólag rajtunk múlik.

A szabad akarat törvénye most is érvényben van. Bár egy leszületés előtt elhatározott Sorstervet mindenki hoz magával, s ennek vannak bizonyos „csomópontjai” melyek – a fejlődésünk miatt – viszonylag kötöttek, azonban még ezen belül is van annyi szabad mozgástér, miszerint én választhatom meg, hogy egy adott sors-fordulót milyen minőségben hívok be az életembe. (Ez az asztrozófia szellemiségének egyik nagy titka és varázsa, mert segít a legjobb, legmagasabb szintű megoldást megtalálni.)

Nézzük pontokba szedve melyek lesznek a 2018. esztendő főbb lehetőségei és feladatai.

Az Isteni Énhez való visszatalálás éve. Mert a megoldás az Ő kezében van. Csillagképi háttér: a megújító, felszabadító és forradalmár Uránusz tavasszal a Felfelé úszó halak csillagaiba ér.

A Halak csillagkép a befejezés, lezárás idejét jelzi, korszakváltó stáció. Két része van, a Visszaúszó halak és a Felfelé úszó halak. Az Uránusz, mint lassú mozgású bolygó jó pár éve itt mozog, s tavaly nyáron kis időre belépett már a Felfelé úszó halakba, felmutatva a kiemelkedés előszelét. Azonban ott megfordult, s kicsit visszatért még a Visszaúszó részbe azt üzenve mindnyájunknak, a kiemelkedés előtt előbb még jó mélyen rendet kell tennünk magunkban. (Erről szólt a tavaly ősz, tél és az idei év első két hónapja.) Azt üzente, még el kell vágnunk azokat a kötődéseinket, melyek akadályoztak abban, hogy szintet tudjunk emelkedni vagy, hogy ki tudjunk lépni az ördögi (karmikus) köreinkből. De azt is segíthette, hogy vissza tudjunk találni azokhoz a társakhoz, akik nélkül magasabb szintre lépni nem tudunk. Mindenképpen komoly belső rendezés van mögöttünk.

Ennek idén márciustól egyrészt vége lesz, hiszen az Uránusz elindul felfelé. Haza vezet.

Nagyon erős ebben a csillagképi környezetben a Jézusi Tanítás ereje. A tavaszpont ugyanis pont itt volt a Felfelé úszó halaknál mikor Jézus született. Ő mutatta meg a hazavezető utat! A megoldást. Nagyon időszerűvé válnak tanításai. De talán kicsit másképp.

Nemrég egy előadásban hallottam egy érdekes felvetést. Mi van, ha ezt a Jézusi Tanítást miszerint „Én vagyok az út, az igazság és az élet .. ” (Ján. 14.6.) máshogy fordítjuk. Így: „Az ÉN vagyok az út, az igazság, az élet .. ” A különbség apróságnak tűnik, mégis óriási. Az ÉN ugyanis az Isteni Én. Vagyis, ezen  tanítás szerint a megoldás az Isteni Én kezében van. Jézus kétezer évvel ezelőtt elmondta a lényeget. Csak nem értettük. Talán most jön el az ideje, hogy felébredjünk végre, amikor a Felfelé úszó halak csillagai forradalmi energiákkal töltődnek fel. Az Isteni Én forradalmának is nevezhetjük az idei évet.

Hogy lehet ide eltalálni? Hiszen az isten mindenkiben ott van. Isteni Énjével mindenki kapcsolatba tud lépni (bár nem egyszerű, hiszen kétezer éve szisztematikusan próbálnak lebeszélni minket erről, ugyanis aki ezt egyszer elkezdi élni, az soha többé nem irányítható kívülről). A kapcsolat szinte egyetlen módja a meditáció.  Nincs olyan, hogy „én nem tudok meditálni”. Ez kifogás. Ezt az ego mondja. Viszont ő nem tudja megoldani ezeket az éveket magas minőségben! Ezt fontos tudni.  Tehát lehet választani.

Az a lényeg mostantól, hogy nem kint vannak a megoldások, hanem BELÜL. Senkire ne hallgass (rám se), senkinek ne higgy el semmit, előbb kérdezd meg az ÉN-ed. Az Istenit. Mert CSAK Ő tudja a válaszokat és a jó megoldást! Önmagad isteni részével pedig csak egyedül, csendben, befelé fordulva, az egot kicsit kizárva – meditációban – tudsz kapcsolatba kerülni. A külvilágot kizárva. Nincsenek mostantól „jó tanácsok” és „nagy megmondók”. Mindent futass át az Isteni Éned szűrőjén! A válasz az Ő kezében van.

A lényeg tehát – s az időszakban rejlő kiváló lehetőség – földi testben maradva fellépni egy magasabb szintre, egy magasabb minőségbe, egy isteni élethez. Ami úgy is mondhatjuk, már más rezgésszint, mint ahol eddig éltünk. Ez egy felhangoló év! Olyan, mint amikor a zenész játék előtt felhangolja a gitárját.

Azért is olyan nyomatékos idén a Felfelé úszó halak üzenete, mert augusztusban majd az Uránusz ismét megfordul és a Kos csillagaiból még egy fél évre visszatér ide. Azaz, az elindulást bár már érezzük nyáron, de ősztől ismét lesz még egy körünk a belső munkával. Ezúttal azonban azzal az üzenettel: azon az új úton elindulni, amire nyáron ráláttál csak akkor tudsz, ha előbb megállsz még egy pillanatra és megerősíted Istennel, illetve Isteni Önvalóddal a kapcsolatot.

Másrészt fontos tudni, hogy a Halak által elhozott kiemelő erőt most az tudja használni, aki beengedi életébe az új dolgokat! Aki elindul az új – akár forradalmi – megoldások felé. Tehát minél bátrabb valaki, minél inkább képes átlépni belső korlátait (külső korlát ugyanis nincs), annál inkább működni kezd benne az Isten, illetve annál inkább megtalálja a megoldást. Úgy is mondhatom, minden ördögi körből az a kilépési lehetőség, ha képes vagy újítani és megújulni. S főleg, ha egy új gondolkodásmód irányába elindulsz, az eddigi önkorlátozó gondolkodásmódot befejezve. Hiszen a gondolatnak óriási teremtő ereje van.  A Halak nagy befejező, lezáró hatása arról is szól – magas szinten -, hogy véget vetek annak, ahogy eddig gondolkodtam magamról és a világról, s egy új úton indulok el. Ennek most már kikerülhetetlenül ideje van!

Mantrája: „Átadom az irányítást az Isteni Énnek.” (Előre szólok, az ego nem szereti ezt a mondatot, lehet, hogy duzzogni fog kicsit. Ne törődj vele, majd megszokja az új időket ő is.)

Teljesen új úton való elindulás. Csillagképi háttér: az Uránusz nyáron beér a Kos csillagaiba, s életbe lépteti a „Járt utat a járatlanért el ne hagyj” elvével szemben a „Hagyd el a járt utat a járatlanért” új elvét. (Mondtam, hogy újszerű gondolkodásra lesz szükség.)

A nyár szinte végig kiemelten kedvez az új ösvényen való elindulásnak. Átvitt értelemben is és szó szerint is. Azaz a nyári hónapok szólhatnak akár egy új belső ösvényen való elindulásról, mely akár életmódváltás is lehet. De szólhatnak arról is – mert energetikailag Fentről támogatott lesz -, hogy új munkába kezdjünk, új otthonba költözzünk, egy nagyszabású új tervet megvalósítsunk vagy más téren egy új minőség induljon el életünkben.

Azonban ehhez hozzá kell tenni valamit! Ez a nagy elindulás csak annak adatik meg, aki tavasszal (vagy az elmúlt években) Isteni Énjéhez már visszatalált! Vagy legalábbis elindult felé. Ugyanis erre az Új Útra az ego nem talál rá, mert nem látja. Erre csak az Isteni Én tud vinni. Az Uránusz tudjuk, hogy hónapokat tölt tavasszal a Felfelé úszó halaknál, amiről már fent volt szó. Innen lép át a Kos csillagképbe, ezzel az energiával feltöltve. Tehát a bennem élő isten vezet el arra az új útra, amely szintemelkedést hoz! És amely már az eddigi karma-körökből való kilépést is jelenti. Ez pedig korszakalkotó lehetőség. Tehát idén fokozottan igaz, hogy karmikus ciklusok zárulnak le. Indulhatnak az új körök.

Az áldozat – áldás törvénye főleg nyár elején lép életbe, segítve céljaink megvalósítását. Szintén hasznos eszköz lesz kezünkben. Ha tehát valami új dologba szeretnél belekezdeni kedves olvasó, javaslom, hozz érte belül tudatosan egy áldozatot. Az is jó, ha leteszel mondjuk áldozatként egy rossz szokást, de az is, ha meggyújtasz és végig égetsz egy szép, drága különleges gyertyát.

Kis kitérő. A nyugati asztrológia ebből annyit lát, hogy az Uránusz jegyet vált és a kos jeléből átlép a bika zodiákus jegyébe. Ha azonban felnézne az Isten által teremtett csillagos Égre, akkor azt is látná, hogy a Fény üzenetek (csillagok!) kozmikus szinten egy óriási korszakváltást jeleznek, hiszen a bolygó vándorlása az „élet és a halál” stációja között történik, azaz a Halak csillagképből (lezárás, befejezés) a Kos (új élet) csillagképbe. Ezért is olyan erőteljes 2018-ban a párhuzamosan zajló Plútó és Eklpitika találkozásának hatása, mert a zsigeri, gyökeres átalakulás üzenetét egy fajsúlyos korszakváltó üzenettel fűszerezte most Isten. (Érdekes, hogy ezt az időszakot is a Plútó és az Uránusz összehangolt mozgása fémjelzi, akár csak a 2010-ben indult változásokat.)

Az Uránusz egész nyáron a Kos csillagkép fejénél fog járni. Ez egyrészt kedvez a zseniális új megoldásoknak, új lehetőségeknek, másrészt a Kos a fejével az Istenek Útjára a Tejútra tekint!  Itt látja meg azt! Mi is meg fogjuk látni!  Ez a nyár kifejezetten jó lehetőség meglátni az istenit. Tisztán rálátni egy Isteni Irányra. Hiszen világosan megmutatja az Ég! Akár váratlan fordulatokkal. (Sőt.) A jövő, a távlatok is szépen megmutatkoznak, de fontos, hogy egy olyan (akár új) útra kapunk rálátást, amely talán nem pont olyan, mint eddig, hanem más, egy magasabb minőség. Az isteni minőség felé visz! Ezen isteni célnak a meglátása viszont itt is attól függ, mennyire tud valaki megújulni és a rutint megtörni.

Érdekes azonban, hogy a nyári elindulás, isteni lehetőségekre való gyönyörű rálátás után az Uránusz megáll még egy pillanatra, úgy tűnik megint gondolkoznia kell. A Kosból visszatér ősztől egy fél évre a Felfelé úszó halakba. (A Visszaúszót már nem érinti!) Kicsit még arra fog hívni minket így az év második felében, nézzünk le még jobban önmagunkba.  Egyrészt arra lehet jó lehetőség az ősz, hogy az Isteni Irányra való nyári rálátás tudatosítsa bennünk: ide fellépni csak akkor tudunk, ha Isteni Énünkkel szorosabbra fogjuk a kapcsolatot. Akkor erről a belső munkáról szól majd az ősz. De az is lehet, az tudatosodik, hogy még mindig nem léptünk ki egy ördögi körből, s e nélkül nem indulhatunk el – a Tejút felé. Akkor egy régóta pörgetett (akár karmikus) körből segít majd végleg kiemelkedni ősszel az Uránusz. Végleg.

Itt meg kell említeni egy pillanatra a nyár másik érdekes hatását. A Mars (mely szintén elindulás szimbólum)  június 27-n megáll az Égen és két hónapig hátrálni fog a Bak csillagkép fejénél. Ő is a rálátás üzenetét hozza! Hát mit akar ennyire megmutatni Isten? Mit nem vettünk eddig észre, ami ennyire fontos? Nyáron kiderül. A Mars mozgása mindenképpen a felszabadulás kiemelt lehetőségével ajándékoz meg! Talán újra meg kell tanulnunk szárnyalni. Szabadon, félelmek nélkül. (Erről a szép üzenetről nyáron még lesz szó bővebben.)

Az Isteni Tudás radikális erővel ölt testet.  Gyökeresen változik meg a világ és mindaz, amit eddig „tudásnak” hittünk. Csillagképi háttér: a Plútó a Nyilas csillagképében (a Sas csillagaitól is vezérelve) 2018. október – novemberben eléri az Ekliptikát.

Nos, ez annyira korszakalkotó, hogy legutóbb 90 évvel ezelőtt, 1927-ben került rá sor. (Érdemes a történelmi időszakon kicsit elgondolkodni, ez a nagy gazdasági világválság ideje.) Ez az év és a következő esztendők tehát fokozottan kedveznek annak, hogy az eddig esetleg alvó vagy szemmel még nem látható Isteni Tudás leérkezzen a földre és végre testet öltsön konkrét formában is. Lényegében ez a Plútó ekliptikai hatásának a magas szintű megélése! Az, ha mostantól elkezdjük átültetni a gyakorlatba Istentől kapott – valódi, nem csak könyvekből tanult –szárnyaló tudásunkat. Mindenki elkezdhet hát gondolkozni azon, milyen tehetség, tudás szunnyad benne, amit eddig nem tudott felszínre hozni vagy megélni? Őszig lehet rajta gondolkozni, aztán el kell kezdeni lehozni az anyagba és működtetni a gyakorlatban, mert a Plútó mozgása pont ezt fogja nagyon támogatni.

Nemzeti szinten is eljön a lehetősége – vagy kényszerítő ideje -, hogy kozmikusan vállalt tanítói szerepünket a gyakorlatban is élni kezdjük. A nagy változások elindítója vagy gyakorlatba átültetője a magyarság lehet és a Kárpát-haza. Mondhatjuk úgy is, eljön a mi időnk. És a Szent Korona ideje. Ugyanezt jelzi a Szaturnusz Nyilas csillagképbe lépése is (lásd alább)! De itt elsősorban megint egyéni szinten és belülről kell elinduljon a változás, ezt szeretném hangsúlyozni. Azaz, ne kint akarja senki meglátni a Turul madár szárnyalását, ne kint várja senki Nimród érkezését, hanem BENT és bent álljon rá készen. Ez most már kulcskérdés. Aki csak ül és várja ölbe tett kézzel, hogy a sült galambot majd a Plútó a szájába repíti, az nagyot fog csalódni. Ezért a minőségi változásért, a kiemelkedésért meg kell dolgozni.

Szintén a Nyilas csillagképi környezet és a Plútó hatása, hogy a tanítói szerep mind egyéni, mind nemzeti szinten kiemelten fontossá válik. Elindulnak útjukra azok a kis Fény-magocskák köreinkben, akik egyszerűen, mégis nagyszerűen, szeretettel kezdik el környezetüknek az Isteni Tudást méltósággal átadni. A magyar nép tanítói szerepe is felerősödik, akár egy ponton a túlélés biztosítékává válhat. A felelősségünk itt kikerülhetetlen lesz.

Ami eddig szellemi tudásként létezett a láthatatlan világban mostantól kézzel foghatóvá válik! S válhat általunk.

Az átalakulás része, hogy az életképtelen dolgok (helyzetek, kapcsolatok, szokások, beidegződések vagy rendszerek) véget érnek, mert a Plútó nem ismer kompromisszumot. Ez a gazdasági életben is komoly változásokat hozhat. Egyénileg érdemes elébe menni ennek a változásnak, tehát az a jó, ha valaki maga mögött tud hagyni radikálisan mindent, ami már életképtelen vagy értéktelen.  Azt szoktuk mondani a Plútó nem a kis csip-csup változásokhoz kell, hanem a nagy sorsfordulatokhoz. Hát most ilyen évek várnak ránk. Ez nagyon jó időszak főleg azoknak, akik eddig nem tudtak változtatni egy nehéz helyzeten, mert mostantól megkapják a sorsfordító erőt hozzá.

Jelzem újra, az nem véletlen, hogy ezzel egy időben zajlik idén az Isteni Énhez való visszatalálás a forradalmi Uránusszal! Mert ez a két hatás – gyökeres átalakulás és isteni szintemelkedés – támogatja, kiegészíti egymást! Azt is mondhatjuk, csak az tudja ezt a plútói (mélyreható) fordulatot magas szinten megélni, aki visszatalál magában Istenhez és az Isteni Énjével elkezd napi szinten együttműködni.

Tartsd a fókuszt a céljaidon! Kizárólag a leglényegesebb céljaidon! A szeretetre koncentrálj. Csillagképi háttér: a Szaturnusz a téli napfordulóval beért a Nyilas csillagaiba a Plútó társaságába, s jó pár évig itt is marad. A Déli Korona (Magyar Szent Korona) felett halad sokáig, aktiválva szellemiségét.

Nemrég kaptam egy kedves olvasómtól egy kerámia szívecskét, amibe ez volt írva: „Stay focused and extra sparkly.” Vicces igaz? Hisz, ez lehetne akár az idei esztendő jelmondata is. „Csak tartsd a fókuszt és minden ragyogni fog!” (Szándékosan nem a koncentrálj szót írtam, bár ez a helyes fordítás, mert a mostani helyzetre ezt találóbbnak éreztem.)

Tehát miről szól a szaturnuszi üzenet? Az idei év szinte minden pillanatára igaz, hogy fókuszban kell maradni! A koncentrációs képességünk főszerephez jut. A Nyilas csillagkép nyílvesszője (akárcsak a túloldalon Nimród nyila!) pont erről üzen. A célra-tartásról. Aki elvéti a célt most, az nem tudja meglovagolni az isteni energiákat, az nem tud kiemelkedni. Érdemes átgondolni mi az a leglényegesebb cél, amit feltétlen el szeretnél érni a következő években? Ez szeretetből született? Akkor mostantól erre koncentrálj.

Hogy egészen pontos legyek, a Nyilas nyilával az Antares csillagát veszi célba, a Skorpió szívét, s egyben vezérlő csillaga az Al Nasi a Tejút szívére mutat. Tehát, a lényeg: az isteni szeretetet, az isteni szerelmet célozzuk meg, ezt az állapotot. Ezt tartsuk mindig a fókuszban, bárhova megyünk, bármit csinálunk. Az isteni minőséget célozzuk meg, ne érjük be kevesebbel. A hétköznapi élethelyzetekben is, kisebb, nagyobb döntésekben is.

Az isten-tudatra koncentrálj. Soha ne téveszd szem elől, honnan jöttél (a Tejútból), hova tartasz, hogy isteni forrásból származol és azzal vagy minden sejtedben feltöltve. Ha magas szinten akarod megélni ezt az időszakot, tartsd szem előtt minden pillanatban, hogy társ-teremtő vagy az Univerzumban. Mantrája: „Halhatatlan isteni létező vagyok.”

Tehát. Összegezzünk.

Tartsd a fókuszt és ragyogni fog minden körülötted! Semmilyen körülmények között ne téveszd szem elől az igazi célod, hiába próbálkozik a külvilág elterelni. Találj vissza az Isteni Énedhez és köss vele szoros barátságot! Csak Ő tud segíteni a kiemelkedésben. Add tovább az Isteni Tudást, ami benned van, tanítsd a környezetedet szeretni és békében, bölcsen élni. Ültesd át a gyakorlatba isteni terveidet és ősi tudásodat. Bízz a magyar nép ősi erejében és éld. Nyílj meg a változásnak, törd meg a rutint és engedd be az újat az életedbe! Rugalmas lélek. Mantrázz, ha úgy könnyebb – hangosan, ha lehet -, hogy rögzüljön az Új Tudás.

(Halhatatlan isteni létező vagyok. Szívemből teremtem gyönyörű világom.)

A változás elindult és megállíthatatlan. A Nyilas a téli napfordulón célba vette szent nyilával az Antarest, a szerelmetes szívcsillagot, s mélyreható átalakulást akar elhozni a földre. És fog is. Hogy szebb, jobb, istenibb életet élhessünk. De már nem emberként. Hanem Istenemberként. Fel kell hát nőni végre és át kell adni az irányítást a bennünk élő istennek. És a Szeretet Törvényének. A szerelem erejének. És itt a Kárpát-hazában lassan majd Szent Korona Őfelségének. Mert isteni óvó, védő, teremtő ereje van.

A legfontosabb vezérlő elv az előttünk álló években tehát a szerelmetes isteni szeretet átminősítő ereje és a Jézusi Tanítások tiszta (torzítástól mentes) hangja.

„A lelked legyen a legjobb  barátod”

Veres Mónika asztrozófus

Szeretettel:

Marianna

 

Maradjunk kapcsolatban! Az aktualitásokért iratkozz fel a hírlevélre!

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

A problémák természete

Hajlamosak vagyunk címkéket aggasztani dolgokra, különösen, ami az elképzeléseinktől eltérőket illeti. Várunk valamit, nem úgy alakul, és máris gigantikus probléma

A dolgozó ember lehet boldog is

Hogyan lát minket felnőtteket a tini generáció a munka-hivatás terén? Te szoktál beszélgetni tinikkel? Tudod, hogyan gondolnak ránk, felnőttekre? Mit

Ezek is érdekelhetnek