Könyvajánló – Itt a te időd!

Bejegyzés megosztása

Akkor fogod szeretni ezt a könyvet, ha AKARSZ valamit az életeddel kezdeni. Ha érzed, hogy van még benned valami, amit várja, hogy kibontakoztasd. Ha használható útmutatót szeretnél ahhoz, hogyan indulj el.

Útmutató attól érdemes olvasni, aki már megcsinálta, amiről beszél. Szalay Ádám ilyen ember. Irigylésre méltó helyzetben volt, mondhatni tenyerén hordozta az élet mind a munka, mind a magánélet területén. Ám egyszer eljött az a pont az életében – mint ahogy talán már a tiédben is – hogy azt érezte, nem a szíve mélyén lévő vágytól hajtva végzi már a munkáját.

Ez a felismerés lépésekre sarkallta, még ha nem is azonnal. Őszintén elmeséli saját történetén át, hogyan bénult le egy időre a megrekedés fájdalmától, majd hogyan lépett tovább a holtponton, és tette meg a lépéseket egymás után az áttörésig és a tartós sikerig.

Küldetésévé vált, hogy másoknak is segítsen célokat kitűzni és tenni értük. Nézzük meg, hogyan.

Mit fogsz a könyvben találni?

Jól felépített sorvezetőt, amin végig haladva összeállíthatod saját tervedet.

Sok-sok történetet, sajátot és másét, hogy alátámassza az életből vett példákkal azt, amiben hisz, és amit megtapasztalt működő rendszerként.

Kíméletlen kérdéseket, hogy tisztán láss, hol vagy most, és hová szeretnél eljutni.

Nulla mellébeszélést.

Meditációs cd mellékletet, hogy kialakítsd az elméd edzésének jó szokását.

A 10 lépés, hogy elkezdődjön az új életed

A könyv gerincét 10 egymásra épülő, követhető lépés adja, mely elvezet a tisztánlátáson és a valódi motivációd megtalálásán keresztül a célod megfogalmazásáig és megtervezéséig.

Következetes őszinteséggel, történetek és kérdések segítségével kalauzol végig a folyamaton, amelynek ugyan minden eleme könnyen érthető és belátható, mégsem olyan könnyen véghez vihető. Mert hát valljuk be, ki szeret mélyen belenézni a saját életébe? Szembesülni azokkal az igazságokkal, hogy neki is köze van saját sorsa jelenlegi állapotához.

Ami ért igazán érdekessé teszi a dolgot, hogy ezek a pillanatnyi állapotok meg is változtathatók. Pontos instrukciókat kapsz hozzá, hogyan.

Milyen ez a könyv?

Hiteles.

Olyan embertől tanulhatsz, aki kész volt váltani, és azóta folyamatosan időt, energiát áldoz az előrehaladásáért, a szívből jövő vágya teljesüléséért.

Őszinte.

Láthatod a dolgok fényes és árnyékos oldalát is. Ítélkezés-mentes, ám szembesít a tetteid következményeivel is.

Bosszantó.

Nem hagy békén. Tudatosan szembesít a saját visszahúzó erőiddel, hogy azokat hátrahagyva végre azt csináld, amit igazán élvezel.

Praktikus.

Az információk – háttértudás – mellett egy sor kézzel fogható gyakorlatot is találsz. Kettő az egyben. A könyv egyszerre munkafüzet is, aminek a segítségével saját magad állíthatod össze élettervedet.

Olvasmányos.

Tele van érdekes, tanulságos történettel. A világ sok pontjáról hoz példát Ádám, hogy valamelyikbe bele tudj kapaszkodni, erőt merítve a saját kiugrásodhoz.

Inspiráló.

Te is meg tudod csinálni. Talán ez a legáthatóbb üzenete. A siker nem a kiváltságosoké. A siker azoké, akik készek tenni érte.

Személyes tanácsaim a könyvhöz

Olvasd végig

Akkor is, ha ellenállásokat vált ki benned. Ráérsz a végén a sarokba dobni, ha úgy érzed, ez nem neked szól, vagy nem jókor talált meg.

Jegyzetelj

Ne külön füzetbe, hanem bele a könyvbe. Így, egyrészt nem kell két dolog egy tudáshoz, másrészt, amikor újra olvasod, vagy éppenséggel keresel valami nagyon fontosat, elég csak az értékes firkálmányodra tekinteni. Azokat könnyedén megtalálod – különösen, ha mersz olyan változatos és látványos jelöléseket használni, mint én.

Tipp: ha nem szeretsz könyvet firkálni, használj ceruzát. Azt, ha akarod, bármikor kiradírozhatod, és az elméd máris megnyugodhat, hogy nem is akkora eretnekség könyvbe írni.

Csináld végig a gyakorlatokat

Nem mondhatod, hogy nálad nem működik, ha nem fektetsz bele időt, energiát. Ahogy ingyen a boltban sem vásárolhatsz, sajna ingyen siker a céljaid kapcsán sincsen. Ám kevés akkora öröm létezik, mint amikor kitartasz önmagad és az álmaid mellett.

Jó olvasást és sikeres megvalósítást kívánok!

Szeretettel,

Marianna

További aktualitásokról, programokról hírlevélben értesülhetsz

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

A problémák természete

Hajlamosak vagyunk címkéket aggasztani dolgokra, különösen, ami az elképzeléseinktől eltérőket illeti. Várunk valamit, nem úgy alakul, és máris gigantikus probléma

A dolgozó ember lehet boldog is

Hogyan lát minket felnőtteket a tini generáció a munka-hivatás terén? Te szoktál beszélgetni tinikkel? Tudod, hogyan gondolnak ránk, felnőttekre? Mit

Ezek is érdekelhetnek