Amikor a lelked elfárad

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Biztosan ismered azt, amikor csinálod, csinálod, bírod és tovább csinálod, akármi is az – aztán egyszer csak elfáradsz. Nagyon. Nem is annyira a tested, mint inkább a lelked. Egyszerűen nem tudja feldolgozni a sok ingert. Az is lehet, hogy tavaszi fáradtságot érzel.

Mit tegyél? Mivel töltődj? Mivel segíts a lelkednek, hogy utolérjen téged?

Miből veszed észre, hogy helyzet van, hogy itt az ideje figyelni magadra, mert fárad a lelked?

Én azt szoktam mondani, hogy akkor, amikor „elkezdek hiányozni magamnak”.

Amikor valaminek, amivel szeretsz kikapcsolódni, már rég nem adtál időt. Amikor rég nem voltál szeretteiddel, amikor alig emlékszel, mikor kapcsolódtál ki úgy istenigazából.

Mi a teendő?

  1. Az első és legfontosabb, hogy ne csinálj úgy, mintha nem lennél fáradt. Ha továbbra is csak mész, és meg sem állsz, a tested is be fogja nyújtani a számlát. az pedig fájdalmasabb. Ilyenkor jön egy baleset, egy betegség. Ne várd meg.
  2. A második a pihenés. Ez kötelező, kihagyhatatlan. Amire mindenképp figyelj, hogy aludj eleget. Ez az egész lényed szükséglete. Ilyenkor regenerálódsz, ilyenkor gyógyulsz, és alvás feltöltődnek az energia raktárak. A pihentető alvás aranyat ér. Aludj ilyenkor többet, mint szoktál. Akár hétvégén napközben is egy fél órácskát. Érezni fogod a hatását. Nyugodtan szólj a családban, hogy most ne zavarjanak. Ha szeretnek, érteni fogják, és hagynak pihenni.
  3. Harmadik. Ha elég jól ismered magad, pontosan tudod, mi tölt fel. Kényeztesd magad. Fürdő, szauna, meditáció, masszázs. Sok jó dolog létezik, ami kikapcsol.

Ha kialudtad magad, menj olyan emberek társaságába, akik inspirálnak.

Hoztam neked feltöltődésre alkalmas program ötleteket.

A testednek, lelkednek exkluzív feltöltődési lehetőség Alizbar moldáviai származású hárfaművész budapesti koncertjei március végén, április elején. Vele lesz zenész társa, Anna. Ketten együtt számos hangszert megszólaltatnak a koncertjeik során.

Zenéjük mesevilágba kalauzol. Sokkal mélyebbre hatol a pszichikumban, mint a szó. Lelki és energetikai megtisztulást idéz elő, ellazítja és energiával tölti föl a hallgatót. A hárfát évezredek óta használják gyógyításra és stresszoldásra. A szívcsakra fő hangszerének tartják.

Ízelítő a zenéjéből itt.

Magyarországi koncertjeiről ezen az oldalon találsz információkat.

Az inspiráló találkozások program lehetősége A tehetség napja 2017.03.26-án. Itt izgalmas hivatásokkal, érdekes emberekkel találkozhatsz. Tapasztalni fogod, hogy nem kell híres, nagy sztárnak lenned, hogy értéke legyen annak, ami vagy.

Kellemes pihenést, és feltöltődést kívánok.

Szeretettel,

Marianna

További aktualitásokról, programokról hírlevélben értesülhetsz:

[mc4wp_form id=”277″]

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

Merni álmodni

Sokat hallhatunk hasonló buzdító jelmondatokat: Élj szabadon! Merj álmodni! Legyél a jelenben! De van, akire egyáltalán nem pozitívan hat egy-egy

A félreértett Ember

A könyvek utóélete, avagy a meglepetés ereje Kívánhat-e író szebb utóéletet a könyveinek, mint amikor egy olvasó már az átvétel

Mit csinál nyáron egy vállalkozó?

Olyan kézenfekvő a nyár kapcsán a nyaralásra asszociálni, hogy sokak számára kérdés eleve abszurdnak tűnhet. Mi mást csinálhatna a vállalkozó,

Ezek is érdekelhetnek