Könyvajánló – Mindennapi számmisztika

Bejegyzés megosztása

Mindenki jó valamiben.

Bármennyire ez ellen hat az oktatási rendszer, és/vagy a családi háttér, ez olyan erővel él tebenned is, ahogyan a természet erői vannak jelen a világunkban.

Életed egyik legizgalmasabb kalandja felfedezni azt, amiben TE vagy jó, ami a TE erősséged.

Ha eddig még nem is gondolkodtál el ezeken, amikor az önismeret egy bizonyos szintjére érsz, óhatatlanul felmerülnek benned a következő kérdések:

Mi végre születtem a Földre? Mi a dolgom? Milyen jó tulajdonságaimat tudom kamatoztatni?

Ezek az alapjaidat érintő, fontos kérdések, nem tudod csak úgy félresöpörni őket. Nem hagynak nyugton, számos váratlan helyzetben bukkannak újra elő. Egész addig kopogtatnak az ajtódon, míg utána nem jársz a válaszoknak.

Ehhez nyújt neked segítséget Anna Southgate könyve. Egy olyan szótárt kapsz saját magadhoz, ami örök sorvezetőd és egyben emlékeztetőd lesz arról, milyen erőforrások rejlenek benned.

Ahogyan feltárul a saját lényed számos lehetősége, úgy szeretteid, ismerői köröd erőforrásait is megismerheted a könyv által.

A legjobb mégis, ha önmagad megismerésével kezdesz, mert magaddal kapcsolatban azonnali élményhez és felismerésekhez jutsz. Azért azt tanácsolom, első olvasásra minden, magaddal kapcsolatos információt gyűjts ki, jegyzeteld le, és érleld magadban.

Figyeld, milyen reakciót vált ki belőled, amit megtudsz a születésedkor kódolt lehetőségekről. Hagyd, hogy hasson rád minden szó. Bárhogy is érzel az új információkkal kapcsolatban, adj nekik időt. Hadd mutatkozzanak meg az életedben. Figyeld, mi igazolódik vissza a napjaidban.

Miért higgy a könyvben írottaknak?

Avagy a számmisztika eredete

Ókor

A számmisztika a világ egyik legrégebbi analitikai rendszere. Az ókori egyiptomiak a számmisztikát az emberi lélek megértésére használták.

Sokáig a keresztény hagyományokban is komoly jelentőséggel bírtak a számok. A keresztény teológia számos számokkal kapcsolatos szimbolikus tartalmat jelöl:

  • Szentháromság,
  • a kereszt négy pontja,
  • tizenkét apostol,
  • hét főbűn és hét fő erény.

Mi a nyugati számmisztikát ismerhetjük napjainkban, aminek a jól ismert Püthagorasz, a görög filozófus és matematikus az atyja. Úgy vélte, hogy a világ a számok erejére épül.

„Minden dolog szám, és a számok megismerése nem más, mint önmagunk megismerése.”

A nyugati számmisztika alapjait is neki köszönhetjük, ezen belül is azt, hogy az többjegyű számokat le kell egyszerűsíteni kilenc egyszerű számra, melyek meghatározott jelentéssel bírnak.

Középkor

A középkor elsősorban jövendölésre használta a numerológiát. A kor legismertebb numerológusa dr. John Dee volt, Erzsébet angol királyné hivatalos udvari varázslója.

Napjaink

Az ókori tudás töredéke maradt csak ránk, ezért különböző megközelítések léteznek.

Ebben a könyvben a következőket tudhatod meg saját számaid értelmezésével:

  1. Születési számod az alapvető jellemedet és életutadat mutatja meg.
  2. Teljes-név számod a külvilággal való viselkedésedhez nyújt támpontot azáltal, hogy megmutatja, hogyan látnak téged mások.
  3. Ismert név számod legbelsőbb személyiségedet tárja eléd.

Miért működik?

A számok is, mint minden más az életben, egyedi rezgéssel bírnak. Minden ember más-más számot hoz születési dátuma és neve által. Ezek alkotják az életed fő energiáit.

Ha megismered a születéseddel kódolt lehetőségeidet, megtanulhatod kiaknázni a benned rejlő lehetőségeket, esetlegesen pedig változtathatsz a nem kívánatos részleteken.

A könyv mint szótár önmagadhoz

Részletes leírást találsz az egyes számok jelentéséről, tulajdonságairól, az azt erősítő tényezőkről. Megtudhatod, milyen színek és körülmények kedveznek a te adottságaidnak, kikkel tudsz eredendően jól kijönni, és hogyan befolyásolhatod az adottságaidat akár egy egyszerű névváltoztatással.

A számításokat is érthető és egyszerű formában mutatja be neked az írónő, ezáltal is kedvet csinálva ahhoz, hogy légy kíváncsi és nyitott felfedezője a saját életedben rejlő lehetőségeknek.

Igényes kiadványt tarthatsz a kezedben, a témához illő és hangulatú képek és illusztrációk színesítik, a számításhoz szükséges táblák pedig praktikussá teszik. Kemény fedeles borítója miatt örök darabja lesz önismereti kérdéseidnek.

Szeretettel ajánlom neked önmagad és ismerőseid jobb megismerésére.

Marianna

További aktualitásokról, programokról hírlevélben értesülhetsz

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

A problémák természete

Hajlamosak vagyunk címkéket aggasztani dolgokra, különösen, ami az elképzeléseinktől eltérőket illeti. Várunk valamit, nem úgy alakul, és máris gigantikus probléma

A dolgozó ember lehet boldog is

Hogyan lát minket felnőtteket a tini generáció a munka-hivatás terén? Te szoktál beszélgetni tinikkel? Tudod, hogyan gondolnak ránk, felnőttekre? Mit

Ezek is érdekelhetnek