Kitört a nyár! Mire használhatod?

Bejegyzés megosztása

Itt ez a csodálatos nyár, amiben az üdülések, utazások kerülnek terítékre.

Legtöbben ezekre a napokra, hetekre sűrítik a pihenést, kikapcsolódást. Igyekeznek feltöltődni élményekből, jönnek a kicsit extrémebb-, vagy épp ellenkezőleg, a hétköznapoknál sokkal nyugisabb programok.

Ezek mellé hoztam egy ötletet, ami tudatosságot hozhat neked ezekben a nyári napokban.

Mivel önmagunkkal kapcsolódni bármely időszakban kellemes és hasznos dolog, most egy különleges nézőpontot mutatok, amiből ránézhetsz magadra.

Egy igazi önismereti iránytű lesz. Magadról magadnak.

Miért pont nyáron foglalkozzak ezzel, amikor annyi minden mást csinálhatnék? – kérdezheted.

Nem a nyaralás, az utazás, a szeretteiddel való időtöltés helyett, hanem mellette javaslom ezt a ki- és betekintést.

Az EREDMÉNY egy tisztább és világosabb kép ahhoz, hogy a másokkal való időtöltés mellett a saját magaddal kapcsolódás is minőségi legyen. Ha szentelsz időt a most következő gyakorlatra, meg tudod adni magadnak, amire valóban szükséged van.

A ciklikusság

A számmisztikát hívom segítségül, ami 9-es ciklusokban hordoz új és új tartalmat, feladatot, lehetőséget. 1-9-ig a számok követik egymást, minden évben egy dominanciájával, és amikor elérkezik a 9, kezdődik elölről az 1-sel.

Picit bonyolultnak tűnik elsőre? Ígérem, mindjárt egyszerűbb lesz!

Gondolj a születésnapodra! Ez egy fontos fordulópont az évedben. Születésnaptól születésnapig működnek, hatnak rád bizonyos energiák. Ha tudatában vagy, akkor be tudod fogni a vitorládba ezeket, vagyis a javadra fordíthatod a benne rejlő lehetőségeket.

Ezért ma elhoztam azt az egyszerű módszert, amivel megismerheted, milyen az aktuális éved, melyik ciklus zárul a születésnapodig, és melyik nyílik meg onnantól.

Fontos tehát, mi volt és mi lesz, hogy pontosan lehessen készülni rá és menni vele.

Mondok egy példát az addig és onnantól megvilágítására.

Ha a születésnapod október 19-én van, akkor az idén október 18-ig még az előző ciklus, október 19-től az új ciklus hat rád.

Számoljunk

Nézzük meg, hogyan tudhatod meg, melyik ciklusban vagy éppen.

Milyen adatokra van szükséged a számoláshoz?

A születési hónapod és napod számaira és az aktuális évszámra.

Maradjunk az október 19-es szülinapi példánál. Össze kell adni az adott számokat, egészen addig, míg egyjegyű számot kapunk.

10 + 19 + 2023 = 18 = 9

Az illetőnek október 18-ig 8-as a személyes éve, október 19-től indul a 9-es éve!

Mit lehet ezzel kezdeni?

Mindjárt hozom az egyes számokhoz tartozó személyes év feladatokat, kihívásokat, lehetőségeket. Tudd tehát, hogy amelyik éppen zajlik, abból még van lehetőség kihozni a maximumot, hogy meg tudj ágyazni a következő időszaknak, beletehess apait-anyait.

Az új idősávodra való felkészülés a tudatosság egy igen magas szintjét adja. Sok konfliktust, békétlenséget előzhetsz meg azzal, ha ismered, és jól kezeled az adott helyzetet. Ez a tudatosság magasra emel és ott is tart majd. Még akkor is, ha nem csak rózsaszín lufik közt lépdelő idők várnak rád.

Tudni valamiről és megfelelően használni kivételes lehetőség. Élj vele!

A számok

1

A nagy kezdet és újrakezdés száma. Ha bízol magadban, kiaknázhatod ennek a támogató erejét. Mindenképp minőségi változás lesz az előző, 9-es évhez képest. Légy figyelmes, milyen új ajtók nyílnak az életed egyes területein. Figyeld meg, összhangban van-e a szíved szerinti mély vágyakkal. Hangolódj rá, és menj vele bátran, ha rezonálsz vele. Légy résen. Ezek a lehetőségek intenzívek és csendesek is lehetnek. Párkapcsolat, munka és hivatás, az otthon, egészség és más, fontos területek hozhatják a szintlépés lehetőségét. A kevesebb több. Nem kell mindent borítanod és megváltoztatnod, de azért jó, ha meglovagolod a szíveddel együtt dobbanó lehetőségeket.

2

Ez a tervezés éve. Az előző év nagy lendületét át lehet fordítani majd cselekvésre. Esztelen rohanás helyett tudatos tervezéssel. Légy alapos és megfontolt. Előkerülhet az anyagiak témája. Gyűjts tartalékot, gyarapodj. Ha akadályba ütközöl, tudd, hogy épp vizsgázik az akaratod. Amikor nyitva a szíved, jöhetnek az életedbe új kapcsolódások, új támogatók, szövetségesek. Hallgasd meg a gondolataikat, tanácsaikat. Adott esetben te is válj mások támogatóivá.

3

A virág kinyílása. Jupiteri év, sikereket hozhat az anyagiak és a párkapcsolat területein. Megélheted a személyes varázsodat, flörtölés, pici csábítások révén. Ha az előző két évben jól aknáztad ki a lehetőségeket, most jöhet az alkotás, a flow. Figyelj az energiáidra, ne vessz el apróságokban, tartsd a szemed a célodon! Adódhatnak utazások, amikből töltődhetsz. Jöhetnek új tanulnivalók. Figyelj, merre visz a szíved. Az érzelmek nagy jelentőséget kapnak.

4

Ez nem a világmegváltó időszakod, jóval inkább a próbatételeké. Kevésbé mozdulnak a dolgok körülötted. Szükséged lesz az erőtartalékaidra és a kitartásodra. Türelemmel kezeld ezt a ciklust. A kapcsolataid ápolása fontos ebben az időszakban. Szentelj időt a szeretteidre. Minden téren a kapcsolatépítés, a közösen elért eredményeken van a hangsúly. Egységben az erő. Most a megfontoltság a legjobb segítőtársad az egyes helyzetek felbukkanásakor. Légy megfontolt és körültekintő. Ha kitartóan teszed a dolgod, meghozza a gyümölcsét.

5

Sodródás az árral. Ez az év igényli a nyitottságodat. A kínálkozó lehetőségekkel áramlás a legjobb, amit tehetsz. Lazán, felszabadultan. Izgalmas helyekre vihetnek a kínálkozó lehetőségek. Bármi megtörténhet! Ha mégis elakadnál, ne habozz segítséget kérni azoktól, akikben megbízol. Figyelj a kikapcsolódásra, pihenésre is! Közvetlenség, rugalmasság, nyitottság legyen a hozzáállásod.

6

Elképzelhető, hogy sorsfordító döntések elé visz ez az év. A szellemi és fizikai fejlődés és sikerek éve lehet. Stabilizálódhat az anyagi helyzeted. A baráti kapcsolataid ápolása fontos. Megtalálhatod bennük a harmóniát. Szerelmi szál alakulhat. Az egyedüllétre vágyás mellett adj teret a kacsolódásoknak is. Ehhez a saját magad érzelmi életének kiegyensúlyozása szükséges. Mély érzések keríthetnek hatalmukba. Engedd, hogy vezessenek.

7

A befelé, az önmagadba nézés időszaka ez. A külvilágtól kissé visszavonulva figyelmed fókuszában az önmagaddal kapcsolódás kerüljön. Itt az ideje elengedni a múlt sérelmeit és tiszta lappal nézni az új idők felé. Amennyiben még sérülékenynek érzed magad korábbi sebek által, szabadulj meg tőlük! Kérj segítséget! Ne cipeld tovább ezeket a csomagokat. Ezen időszakban hasznos felfedezéseket tehetsz önmagadból. Itt a lehetőség megszabadulni szokásoktól, amik már nem szolgálnak. Az egy helyben topogás így a múlté lesz. Az anyagiak terén nem várt forrás érkezhet: öröklés, jutalom, stb. formájában.

8

Az anyagi bőség, az aratás ideje ez, ha az előző évek feladatait teljesítetted. Jöhetnek a nagy célok és a megvalósítás felé tett lépések! Merj nagyot álmodni! Ám nem kell fejjel a falnak menned, maradj továbbra is megfontolt. Minden sikerülhet, amit kitűzöl magadnak. Lovagold meg a kínálkozó hullámokat! Jönni fognak a lehetőségek, csak ki kell választanod, melyik az, ami igazán a tiéd. Légy kreatív! Találkozz új emberekkel, ők is segíthetik a céljaid megvalósulását. Jól jön a bátorság, rámenősség. Gazdagságot hozhat neked.

9

Ez a rendrakás időszaka. Kívül és belül. Nézz át mindent, lomtalaníts, szabadulj meg dolgoktól. A kevesebb több. Folytasd a rendrakást magadban is! Az új dolgok még várhatnak. Kihívások jönnek, ám te csak maradj nyugodt. Nézz magadba, kapcsolódj a szíveddel. Ha zavaros is a helyzet, tudd, hogy a felszín alatt valami új készül. Ehhez alaposan ki kell takarítanod a külső és belső tereidet. Régóta húzódó problémák? Halogatott döntések? Elő velük! Az összes konfliktus, kétes ügy végére kerüljön pont. A következő évhez tiszta lapra van szükséged. Jöhet a bátor őszinteség.

Íme hát az örök 9-es körforgás. Menj vele, élj vele.

Másold ki magadnak az egyes számok jelentéseit, ha szeretnéd nyomon követni évről évre, hogy éppen milyen periódusban vagy.

Kívánom, hogy legyen élményekkel teli és önazonos a nyár minden napja számodra!

Szeretettel,

Marianna

Kövess itt is

Figyelmedbe ajánlom az alábbi felületeket is:

Legutóbbi bejegyzések

A problémák természete

Hajlamosak vagyunk címkéket aggasztani dolgokra, különösen, ami az elképzeléseinktől eltérőket illeti. Várunk valamit, nem úgy alakul, és máris gigantikus probléma

A dolgozó ember lehet boldog is

Hogyan lát minket felnőtteket a tini generáció a munka-hivatás terén? Te szoktál beszélgetni tinikkel? Tudod, hogyan gondolnak ránk, felnőttekre? Mit

Ezek is érdekelhetnek

Lélek-szörf

Saját történetet szeretnék elmesélni –a belső hanggal áramlásról, a lélek általi vezettetésről. Friss történet, azon melegében mondom el. Igen emlékezetes,