Blog

Kövess itt is

Blog

Év eleji álmaink

Minden év indulása egy új reménysugár, hogy mindaz, amire vágyunk, az álmaink megvalósulhatnak. Mégis nagyon kevés vágy válik megvalósult eredménnyé. Miért?

Blog

A bejgli mellé

Az év vége, a karácsonyi készülődés elmaradhatatlan kelléke a bejgli. Amikor itt tartunk, már valóban csak napok vannak hátra az évből. Sok háziasszony rengeteget sürög-forog otthon, hogy minden elkészüljön az ünnepekre: takarítás, mosás, sütés-főzés, csomagolás. A többiek már leeresztenek, a gyerekek a téli szünetet élvezik, a férj a szabadságát. De mi van a ház úrnőjével? Ha ismersz olyan elhivatott és szorgalmas nőt, aki év végén is a szeretteiért tesz-vesz, küldd el neki ezt a bejegyzést.

Blog

Belső gyerek utazás

Miféle misztikus, fura kifejezés ez? Mit takar? Mire jó? Erről szól ez az írás.

Blog

Megmondtam már: vállald a sorsodat!

Te szoktál verseket olvasni? Én sajnos ritkán. Van pedig valami egészen különleges bennük: rém gyorsan idegesítően mélyre tudnak hatolni. Mint ez is. Fogadd szeretettel. (Nem lesz feltétlen könnyű.)

Blog

A maximalizmus csapdája

Mi a maximalizmus? Sokat emlegetett kifejezés arra, ha túl jól szeretnéd csinálni a dolgokat. Ismerős? Nekem nagyon. Pár éve még jellemző volt rám, és mai napig tanulom, hogyan „gyógyuljak” ki belőle. Mert nem szolgál. Honnan fakad? Mi készteti rá az embert?

Blog

Hibás vagy felelős?

Életed egyik alap pillére az, hogy erre mi a válaszod. Olybá tűnhet, hogy ez csak játék a szavakkal, de mindjárt megmutatom, mi múlik rajta.

Blog

Mindenki segítő ebben az országban?

Mikor azt hallom valamelyik kliensemtől, hogy segítő akar lenni, 2 dolog jut eszembe 1. hogyan lett ilyen vonzó ez a hivatás, és 2. vajon mindenki tudja-e, mivel is jár ez? Avagy mitől lesz hiteles egy segítő?

Blog

Csak pozitívan…?

Mindennek lásd a jó oldalát. Gondolkodj pozitívan. Minden rosszban van valami jó. Ugye, te is hallottad már ezeket?

Blog

Blog Kövess itt is asszertivkommunikacio sajatutadon sajatutadon marianna-varga Iratkozz fel hírlevelemre!

Tovább olvasom »

Iratkozz fel hírlevelemre!